“Öğretmenler istikbalimizin mimarlarıdır”

GÜNDEM 23.11.2019 - 14:35, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2701+ kez okundu.
 

“Öğretmenler istikbalimizin mimarlarıdır”

“Öğretmenler istikbalimizin mimarlarıdır”
  Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada öğretmenler eğitim öğretim sisteminin temel yapı taşı,istikbalimizin mimarıdır sözlerine yer verdi.   Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında tüm öğretmenleri kutladı ve bu kutsal görevde bulunan tüm eğitimcilere övgülerde bulundu. Başkan Başdeğirmen mesajında şu görüşleri dile getirdi: “Öğretmenlerimiz, insanı en ideal şekilde eğitmek, geleceği inşa etmek gibi son derece kutsal bir görevi yerine getirmektedir.   Gelişmiş ve müreffeh bir Türkiye hedefine ulaşmada en büyük güvence olan, gençlerimizin geleceğe hazırlanmalarında önemli bir rol oynayan öğretmenlerimizin bu anlamlı günlerini en kalbi duygularımla kutluyorum. Geleceğimize ilişkin hedeflere ulaşılmasında hiç şüphesiz en büyük görev öğretmenlerimize düşmektedir. Öğretmenlik, bilgi, tecrübe ve irfanla çocuklarımızı, gençlerimizi geleceğe hazırlama mesleğidir. Öğretmenlerimiz hayat kaynağımız çocuklarımızı, sabırla, sonsuz sevgi ve fedakarlıklarla yetiştirerek, kutsal bir görevi yerine getiren, her zaman daha iyiyi, daha yeniyi ve daha fazlasını öğretmek amacıyla canla başla mücadeleyi kendilerine ilke edinmişlerdir. Öğretmenlerimiz, eğitim öğretim sistemimizin temel yapı taşları, istikbalimizin de mimarlarıdır. Bu vesileyle, şahsım ve Isparta Belediyesi olarak her zaman öğretmenlerimizin ve eğitimimizin yanında olduğumuzu beyan ediyorum. Öğretmenlerimiz ile öğrencilerimizin daha rahat bir ortamda eğitimlerini sürdürebilmeleri amacıyla ilkini 2019-2020 eğitim-öğretim yılı öncesinde başlattığımız okul bahçelerimizin asfaltlanması, çevre düzenlemelerinin gerçekleştirilmesi çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğimizi bir kez daha vurgulamak istiyorum. Yine Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile koordineli olarak, gerek eğitim camiamız, gerek öğrencilerimiz ve velileri için kültürden, sanata, spordan, bilime her alanda başarılı çalışmalara imza atmak amacıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Eğitime destek her zaman öncelikli hedeflerimiz arasında olmuştur. Eğitim alanına yapılacak her türlü katkının, ilimizin, ülkemizin refahına yönelik en büyük yatırım olduğunun bilincindeyiz. Bu düşüncelerle Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde tüm öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyor, tüm eğitim camiamızın  24 Kasım Öğretmenler Gününü en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Ebediyete irtihal edenlerle beraber, terör saldırılarında şehit düşen öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, görevlerini yapmış olmanın huzuruyla emeklilik günlerini geçiren öğretmenlerimize uzun ömürler diliyorum.
“Öğretmenler istikbalimizin mimarlarıdır”

 

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada öğretmenler eğitim öğretim sisteminin temel yapı taşı,istikbalimizin mimarıdır sözlerine yer verdi.

 

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında tüm öğretmenleri kutladı ve bu kutsal görevde bulunan tüm eğitimcilere övgülerde bulundu. Başkan Başdeğirmen mesajında şu görüşleri dile getirdi: “Öğretmenlerimiz, insanı en ideal şekilde eğitmek, geleceği inşa etmek gibi son derece kutsal bir görevi yerine getirmektedir.

 

Gelişmiş ve müreffeh bir Türkiye hedefine ulaşmada en büyük güvence olan, gençlerimizin geleceğe hazırlanmalarında önemli bir rol oynayan öğretmenlerimizin bu anlamlı günlerini en kalbi duygularımla kutluyorum.

Geleceğimize ilişkin hedeflere ulaşılmasında hiç şüphesiz en büyük görev öğretmenlerimize düşmektedir.

Öğretmenlik, bilgi, tecrübe ve irfanla çocuklarımızı, gençlerimizi geleceğe hazırlama mesleğidir.

Öğretmenlerimiz hayat kaynağımız çocuklarımızı, sabırla, sonsuz sevgi ve fedakarlıklarla yetiştirerek, kutsal bir görevi yerine getiren, her zaman daha iyiyi, daha yeniyi ve daha fazlasını öğretmek amacıyla canla başla mücadeleyi kendilerine ilke edinmişlerdir.

Öğretmenlerimiz, eğitim öğretim sistemimizin temel yapı taşları, istikbalimizin de mimarlarıdır.

Bu vesileyle, şahsım ve Isparta Belediyesi olarak her zaman öğretmenlerimizin ve eğitimimizin yanında olduğumuzu beyan ediyorum.

Öğretmenlerimiz ile öğrencilerimizin daha rahat bir ortamda eğitimlerini sürdürebilmeleri amacıyla ilkini 2019-2020 eğitim-öğretim yılı öncesinde başlattığımız okul bahçelerimizin asfaltlanması, çevre düzenlemelerinin gerçekleştirilmesi çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğimizi bir kez daha vurgulamak istiyorum.

Yine Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile koordineli olarak, gerek eğitim camiamız, gerek öğrencilerimiz ve velileri için kültürden, sanata, spordan, bilime her alanda başarılı çalışmalara imza atmak amacıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Eğitime destek her zaman öncelikli hedeflerimiz arasında olmuştur.

Eğitim alanına yapılacak her türlü katkının, ilimizin, ülkemizin refahına yönelik en büyük yatırım olduğunun bilincindeyiz.

Bu düşüncelerle Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde tüm öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyor, tüm eğitim camiamızın  24 Kasım Öğretmenler Gününü en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.

Ebediyete irtihal edenlerle beraber, terör saldırılarında şehit düşen öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, görevlerini yapmış olmanın huzuruyla emeklilik günlerini geçiren öğretmenlerimize uzun ömürler diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.