Öğretmenevi uygun iftar menüsü ile misafirlerini bekliyor

SAĞLIK 05.05.2019 - 20:26, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 4525+ kez okundu.
 

Öğretmenevi uygun iftar menüsü ile misafirlerini bekliyor

Öğretmenevi uygun iftar menüsü ile misafirlerini bekliyor
Isparta Öğretmenevine İftar programı için siz değerli halkımızı bekliyoruz. Kişi başı 18,00 TL İle 38 Tl arasında menü fiyatları değişiyor. Not: Rezarvasyon için en az 1 gün önceden haber veriniz. Teşekkür ederiz.   ZENGİN İFTAR MENÜSÜ Yaklaşan Ramazan ayı ile birlikte iftar menülerinin de oluştuğunu kaydeden Öğretmenevi müdürü Engin Koç, menülerin kırmızı et menü ve beyaz et menü olarak iki çeşitten oluştuğunu belirtti. Kırmızı et menü içerisinde iftar tabağı, zeytinyağlılar, ana yemek, pilav, salata, tatlı ve sınırsız içecek yer alıyor. Beyaz et menüde ise değişen sadece ana yemeğin beyaz et ile yapılması. Ayrıca İftar ziyafetinde Tasavvuf müziği de konukların güzel bir ortamda güzel lezzetleri tatmasını sağlayacak.   Gruplarda ise özel indirim yapılacak. Rezervasyon Tel: 0246 232 51 82 - 83    
Öğretmenevi uygun iftar menüsü ile misafirlerini bekliyor

Isparta Öğretmenevine İftar programı için siz değerli halkımızı bekliyoruz. Kişi başı 18,00 TL İle 38 Tl arasında menü fiyatları değişiyor. Not: Rezarvasyon için en az 1 gün önceden haber veriniz. Teşekkür ederiz.

 

ZENGİN İFTAR MENÜSÜ

Yaklaşan Ramazan ayı ile birlikte iftar menülerinin de oluştuğunu kaydeden Öğretmenevi müdürü Engin Koç, menülerin kırmızı et menü ve beyaz et menü olarak iki çeşitten oluştuğunu belirtti. Kırmızı et menü içerisinde iftar tabağı, zeytinyağlılar, ana yemek, pilav, salata, tatlı ve sınırsız içecek yer alıyor. Beyaz et menüde ise değişen sadece ana yemeğin beyaz et ile yapılması. Ayrıca İftar ziyafetinde Tasavvuf müziği de konukların güzel bir ortamda güzel lezzetleri tatmasını sağlayacak.

  Gruplarda ise özel indirim yapılacak.

Rezervasyon Tel: 0246 232 51 82 - 83

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.