Öğrenciler ‘İlk Yardım’ı Öğreniyor

GÜNDEM 17.09.2019 - 10:32, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2118+ kez okundu.
 

Öğrenciler ‘İlk Yardım’ı Öğreniyor

Öğrenciler ‘İlk Yardım’ı Öğreniyor
Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından 'Dünya İlk Yardım Günü' nedeniyle geçtiğimiz Cumartesi günü IYAŞ Park AVM'de ilk yardım uygulaması gerçekleştirildi.   Her yıl Eylül ayının ikinci cumartesi günü kutlanan 'Dünya İlk Yardım Günü' dolayısıyla Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından program düzenlendi. IYAŞ Park AVK’de yapılan farkındalık etkinliğine İl Milli Eğitim Müdürü Ceylan Çaylak, okul yönetimi, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Okul yetkilileri program hakkında şu bilgileri verdiler, ‘Bu yıl 'Ayrımcılık ve dışlanma yapmadan herkes için ilk yardım' temasıyla yürütülen çalışmalar kapsamında, farklı koşullarda karşılaşılabilecek sorun ve sıkıntılarla ilgili uygulamalı eğitim çalışmaları gerçekleştirildi’ dediler.
Öğrenciler ‘İlk Yardım’ı Öğreniyor

Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından 'Dünya İlk Yardım Günü' nedeniyle geçtiğimiz Cumartesi günü IYAŞ Park AVM'de ilk yardım uygulaması gerçekleştirildi.
 
Her yıl Eylül ayının ikinci cumartesi günü kutlanan 'Dünya İlk Yardım Günü' dolayısıyla Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından program düzenlendi. IYAŞ Park AVK’de yapılan farkındalık etkinliğine İl Milli Eğitim Müdürü Ceylan Çaylak, okul yönetimi, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Okul yetkilileri program hakkında şu bilgileri verdiler, ‘Bu yıl 'Ayrımcılık ve dışlanma yapmadan herkes için ilk yardım' temasıyla yürütülen çalışmalar kapsamında, farklı koşullarda karşılaşılabilecek sorun ve sıkıntılarla ilgili uygulamalı eğitim çalışmaları gerçekleştirildi’ dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.