Öğrenci Konseyi Başkanlığı Devir Teslim Töreni Yapıldı

EĞİTİM 06.01.2016 - 15:58, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3313+ kez okundu.
 

Öğrenci Konseyi Başkanlığı Devir Teslim Töreni Yapıldı

Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığı Devir Teslim Töreni Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.
Törende, Öğrenci Konseyi Başkanı Feyzullah Tecirli, görevi Öğrenci Konseyi Başkan Vekili Ferdi Alakuş’a devretti. Yaklaşık iki dönemdir başkanlık görevini yürüten Tecirli yaptığı konuşmada, “Öğrenci Konseyi, gençliği geleceğe, yarına taşımak amacıyla kurulmuş bir organizasyondur. İki dönem boyunca ulusal ve uluslararası alanda pek çok organizasyona katıldık, önemli görevler üstlendik. Görev sürem boyunca bana destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi. “SDÜ Öğrenci Konseyi Başkanı” olmanın gururu ve heyecanı içerisinde olduğunu dile getiren Ferdi Alakuş ise “Temsil edeceğim 80 binden fazla öğrenci arkadaşımın her zaman yanında olacağım. Bu zorlu yolda bana destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen de SDÜ’nün başarılarını yakından takip ettiğini ifade ederek Alakuş’a yeni görevinden başarılar diledi. Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Ayyıldız ise Üniversite yönetimi olarak Öğrenci Konseyine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Tören sonunda yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Feyzullah Tecirli’ye plaket verildi.
Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığı Devir Teslim Töreni Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Törende, Öğrenci Konseyi Başkanı Feyzullah Tecirli, görevi Öğrenci Konseyi Başkan Vekili Ferdi Alakuş’a devretti. Yaklaşık iki dönemdir başkanlık görevini yürüten Tecirli yaptığı konuşmada, “Öğrenci Konseyi, gençliği geleceğe, yarına taşımak amacıyla kurulmuş bir organizasyondur. İki dönem boyunca ulusal ve uluslararası alanda pek çok organizasyona katıldık, önemli görevler üstlendik. Görev sürem boyunca bana destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

“SDÜ Öğrenci Konseyi Başkanı” olmanın gururu ve heyecanı içerisinde olduğunu dile getiren Ferdi Alakuş ise “Temsil edeceğim 80 binden fazla öğrenci arkadaşımın her zaman yanında olacağım. Bu zorlu yolda bana destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen de SDÜ’nün başarılarını yakından takip ettiğini ifade ederek Alakuş’a yeni görevinden başarılar diledi.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Ayyıldız ise Üniversite yönetimi olarak Öğrenci Konseyine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Tören sonunda yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Feyzullah Tecirli’ye plaket verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.