Ödüllü proje PARA dergisinde

EĞİTİM 13.06.2015 - 14:01, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2017+ kez okundu.
 

Ödüllü proje PARA dergisinde

Ödüllü proje PARA dergisinde
Tekstil Sektörü darboğazı endüstriyel kök boya yöntemiyle aşacak! 27-28-29 Mayıs 2015 tarihlerinde ““Bursa Tasarım ve İnovasyon Buluşmaları” kapsamında gerçekleşen Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği Türkiye İhracatçılar Meclisi ve BTSO ve BEBKA nın birlikte organize ettiği “UTİB Türkiye Tekstil ve Konfeksiyon Sektöründe 7. AR-GE Proje Pazarı Zirvesi’nde Süleyman Demirel Üniversitesi Kimya Mühendisliği Öğretim üyesi Yrd. Doç Dr. Mustafa Karaboyacı’nın yürütücülüğünü yaptığı “Yüksek Katmadeğerli Ekolojik Tekstil Üretimi İçin Endüstriyel Doğalboya Proseslerinin Geliştirilmesi” adlı proje Bitim İşlemlerinde Verimlilik ve Sürdürülebilirlik dalında birincilik ödülüne layık görülmüştü Ekonomi ve Finans çevreleri için önemli bir yayın organı olan PARA dergisi bu haftaki sayısında Türkiye genelinde yatırım bekleyen önemli projelere yer verdi. IIV. Arge proje pazarında birincilik ödülü alan Süleyman Demirel Üniversitesi Kimya Mühendisliği Öğretim üyesi ve Şarkikaraağaç MYO Müdürü Yrd. Doç Dr. Mustafa Karaboyacı’nın yürütücülüğünü yaptığı “Yüksek Katmadeğerli Ekolojik Tekstil Üretimi İçin Endüstriyel Doğalboya Proseslerinin Geliştirilmesi” adlı proje derginin yatırımcısını bekleyen müthiş projeler kapsamında yer aldı. Yine Süleyman Demirel Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Öğretim üyesi Yrd. Doç Dr Şule Uğur’un “Selülozik esaslı tekstil boyama” adlı projesine’de dergi yer verdi. Böylelikle 7. AR-GE Proje Pazarı Zirvesi’nde en çok proje gönderen üniversite ödülünü alan Süleyman Demirel Üniversitesi’nin ismi ulusal düzeyde başarıları ile bir kez daha duyurulmuş oldu.    
Ödüllü proje PARA dergisinde
Tekstil Sektörü darboğazı endüstriyel kök boya yöntemiyle aşacak!

27-28-29 Mayıs 2015 tarihlerinde ““Bursa Tasarım ve İnovasyon Buluşmaları” kapsamında gerçekleşen Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği Türkiye İhracatçılar Meclisi ve BTSO ve BEBKA nın birlikte organize ettiği “UTİB Türkiye Tekstil ve Konfeksiyon Sektöründe 7. AR-GE Proje Pazarı Zirvesi’nde

Süleyman Demirel Üniversitesi Kimya Mühendisliği Öğretim üyesi Yrd. Doç Dr. Mustafa Karaboyacı’nın yürütücülüğünü yaptığı “Yüksek Katmadeğerli Ekolojik Tekstil Üretimi İçin Endüstriyel Doğalboya Proseslerinin Geliştirilmesi” adlı proje Bitim İşlemlerinde Verimlilik ve Sürdürülebilirlik dalında birincilik ödülüne layık görülmüştü

Ekonomi ve Finans çevreleri için önemli bir yayın organı olan PARA dergisi bu haftaki sayısında Türkiye genelinde yatırım bekleyen önemli projelere yer verdi. IIV. Arge proje pazarında birincilik ödülü alan Süleyman Demirel Üniversitesi Kimya Mühendisliği Öğretim üyesi ve Şarkikaraağaç MYO Müdürü Yrd. Doç Dr. Mustafa Karaboyacı’nın yürütücülüğünü yaptığı “Yüksek Katmadeğerli Ekolojik Tekstil Üretimi İçin Endüstriyel Doğalboya Proseslerinin Geliştirilmesi” adlı proje derginin yatırımcısını bekleyen müthiş projeler kapsamında yer aldı. Yine Süleyman Demirel Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Öğretim üyesi Yrd. Doç Dr Şule Uğur’un “Selülozik esaslı tekstil boyama” adlı projesine’de dergi yer verdi.

Böylelikle 7. AR-GE Proje Pazarı Zirvesi’nde en çok proje gönderen üniversite ödülünü alan Süleyman Demirel Üniversitesi’nin ismi ulusal düzeyde başarıları ile bir kez daha duyurulmuş oldu.



 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.