ODG LANSMAN ÖNCESİ SATIŞTA YÜZDE 10 ORANINA ULAŞTI

GÜNDEM 04.09.2019 - 16:46, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1780+ kez okundu.
 

ODG LANSMAN ÖNCESİ SATIŞTA YÜZDE 10 ORANINA ULAŞTI

ODG LANSMAN ÖNCESİ SATIŞTA YÜZDE 10 ORANINA ULAŞTI
İmara açılan Muzaffer Türkeş, Fatih ve Zafer Mahallelerinin devamındaki Deregümü bölgesinde 50 bin m2’lik bir alanda farklı konsepte bir projeyi piyasaya sunan ODG Yapı, ilgiden memnun. Yapı sektöründe yaşanan durgunluğa rağmen ODG’nin sosyal donatı alanı çok fazla olan Green City Konutları Projesi lansman öncesi dönemde büyük ilgi gördü. ODG, 393 dairelik 11 bloklu site projesinde yüzde 10 satış oranına ulaştı. Detaylı bilgi için https://www.odggreencity.com/
ODG LANSMAN ÖNCESİ SATIŞTA YÜZDE 10 ORANINA ULAŞTI

İmara açılan Muzaffer Türkeş, Fatih ve Zafer Mahallelerinin devamındaki Deregümü bölgesinde 50 bin m2’lik bir alanda farklı konsepte bir projeyi piyasaya sunan ODG Yapı, ilgiden memnun. Yapı sektöründe yaşanan durgunluğa rağmen ODG’nin sosyal donatı alanı çok fazla olan Green City Konutları Projesi lansman öncesi dönemde büyük ilgi gördü. ODG, 393 dairelik 11 bloklu site projesinde yüzde 10 satış oranına ulaştı.

Detaylı bilgi için

https://www.odggreencity.com/

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.