Oda Başkanı Mehmet Bapbacı; Şiddetle Kınıyoruz

GÜNDEM 18.02.2020 - 13:26, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2324+ kez okundu.
 

Oda Başkanı Mehmet Bapbacı; Şiddetle Kınıyoruz

Oda Başkanı Mehmet Bapbacı; Şiddetle Kınıyoruz
Isparta Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Ali Bapbacı, Ispartaspor – Karaman Belediyespor maçında konuk takım yöneticileri tarafından gerek Vali beye gerek Ispartalılara yapılan suçlamaları asla kabul etmediklerini belirterek; “Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ve diğer yöneticileri şiddetle kınıyoruz” dedi.   Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Isparta Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Ali Bapbacı, açıklamasında; “Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig  7. Grup’ta mücadele eden Isparta32spor, geçtiğimiz Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Karaman Belediyespor maçında galip gelerek liderlik koltuğuna oturmuştur. Başta Isparta32spor Başkanı Atakan Yazgan ve yönetimini, futbolcularımızı ve 90 dakika boyunca takımımızı destekleyen taraftarımızı tebrik ediyorum. 16 Şubat Pazar günü Isparta’da oynanan Isparta32spor-Karaman Belediyespor maçında Sayın Valimiz Ömer Seymenoğlu Bey’e yönelik Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı,  tarafından yakışık olmayan suçlamaları kınıyoruz.    Karaman Beledyespor’la oynadığımız ilk maçta yönetimin yöneticilerimize karşı sergiledikleri olumsuz tavırlar, hatta yayıncı kuruluşumuza bile yayın için izin verilmemesi hala hafızalarımızdadır. Buna rağmen Isparta32spor yönetimi Karaman Belediye Başkanı Kalaycı’yı şeref tribününe oturtmuş, kendisine çay ikramında bulunulmuş. Karaman taraftarına yönelik olumsuz tezahürat yapılmamış hatta maç sonunda Karamanlı oyuncular ortaya koydukları mücadele nedeniyle Isparta taraftarı tarafından alkışlanmıştır.   Hal böyle iken tarafsızlığıyla gönüllerde taht kurmuş olan, tam bir devlet adamı duruşu sergileyen Sayın Valimizi karalamaya yönelik propagandayı kınıyoruz. Sayın Valimiz tarafsız bir duruşla maçları seyretmektedir, böylesine saygın, çalışkan valimiz geldiği günden beri Isparta’mıza her türlü hizmeti yapmaktadır. Valimiz halkımızla, esnafımızla iç içe olmaktadır. Kendisine karşı yapılan haksızlığı kınıyorum. Sonuna kadar hem şahsım olarak hem de oda olarak sonuna kadar Valimizin yanındayız. Yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
Oda Başkanı Mehmet Bapbacı; Şiddetle Kınıyoruz

Isparta Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Ali Bapbacı, Ispartaspor – Karaman Belediyespor maçında konuk takım yöneticileri tarafından gerek Vali beye gerek Ispartalılara yapılan suçlamaları asla kabul etmediklerini belirterek; “Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ve diğer yöneticileri şiddetle kınıyoruz” dedi.
 
Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Isparta Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Ali Bapbacı, açıklamasında; “Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig  7. Grup’ta mücadele eden Isparta32spor, geçtiğimiz Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Karaman Belediyespor maçında galip gelerek liderlik koltuğuna oturmuştur. Başta Isparta32spor Başkanı Atakan Yazgan ve yönetimini, futbolcularımızı ve 90 dakika boyunca takımımızı destekleyen taraftarımızı tebrik ediyorum.
16 Şubat Pazar günü Isparta’da oynanan Isparta32spor-Karaman Belediyespor maçında Sayın Valimiz Ömer Seymenoğlu Bey’e yönelik Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı,  tarafından yakışık olmayan suçlamaları kınıyoruz. 
 
Karaman Beledyespor’la oynadığımız ilk maçta yönetimin yöneticilerimize karşı sergiledikleri olumsuz tavırlar, hatta yayıncı kuruluşumuza bile yayın için izin verilmemesi hala hafızalarımızdadır. Buna rağmen Isparta32spor yönetimi Karaman Belediye Başkanı Kalaycı’yı şeref tribününe oturtmuş, kendisine çay ikramında bulunulmuş. Karaman taraftarına yönelik olumsuz tezahürat yapılmamış hatta maç sonunda Karamanlı oyuncular ortaya koydukları mücadele nedeniyle Isparta taraftarı tarafından alkışlanmıştır.
 
Hal böyle iken tarafsızlığıyla gönüllerde taht kurmuş olan, tam bir devlet adamı duruşu sergileyen Sayın Valimizi karalamaya yönelik propagandayı kınıyoruz. Sayın Valimiz tarafsız bir duruşla maçları seyretmektedir, böylesine saygın, çalışkan valimiz geldiği günden beri Isparta’mıza her türlü hizmeti yapmaktadır. Valimiz halkımızla, esnafımızla iç içe olmaktadır. Kendisine karşı yapılan haksızlığı kınıyorum. Sonuna kadar hem şahsım olarak hem de oda olarak sonuna kadar Valimizin yanındayız. Yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.