O ŞAHIS TUTUKLANDI

GÜNDEM 23.10.2020 - 11:24, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2229+ kez okundu.
 

O ŞAHIS TUTUKLANDI

O ŞAHIS TUTUKLANDI
EŞİ ŞİKAYETÇİ OLDU O ŞAHIS TUTUKLANDI Isparta’da dün sıcak dakikalar yaşandı. Modernevler Mahallesinde hakkında uzaklaştırma kararı olan baba, ayrı yaşadığı eşinin evine geldi. Eşini tabanca ile yaraladı. 6 yaşındaki kızıyla kendisini eve kilitledi. Polisin ikna çalışmaları sonucu teslim olan şahıs, bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Tartıştığı eşini silahla yaraladı. Daha sonra kızını ve kendini eve kilitledi. Polis zanlıyı ikna etmek için saatlerce uğraştı. Hakkında uzaklaştırma kararı olan baba, çocuklarını görmek için ayrı yaşadığı eşinin Modernevler Mahallesindeki evine geldi. Eşi telefonuna yüklediği İçişleri Bakanlığının kadın destek uygulaması KADES aracılığıyla yardım istedi. Bu sırada adam ve eşi arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüdü. Adam tabanca ile eşini elinden ve sırtından yaraladı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine de ateş açtı. Saldırgan baba çocuklarından birini de yanına alarak kendini eve kilitledi. Teslim olmamak için polislere uzun süre direndi. Bölgeye özel harekat polisleri de destek olarak gönderildi. * EŞİ ŞİKAYETÇİ OLUNCA TUTUKLANDI Yaklaşık 3 saat süren ikna çalışmaları sonucu adam kızını serbest bıraktı. Daha sonra kendisi de teslim oldu. Gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıs emniyetteki ifadesinin ardından Adliyeye sevk edildi. Adliyeye çıkarılan şahıs, tabanca ile yaraladığı eşinin şikayetçi olması nedeniyle çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
O ŞAHIS TUTUKLANDI

EŞİ ŞİKAYETÇİ OLDU

O ŞAHIS TUTUKLANDI

Isparta’da dün sıcak dakikalar yaşandı. Modernevler Mahallesinde hakkında uzaklaştırma kararı olan baba, ayrı yaşadığı eşinin evine geldi. Eşini tabanca ile yaraladı. 6 yaşındaki kızıyla kendisini eve kilitledi. Polisin ikna çalışmaları sonucu teslim olan şahıs, bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Tartıştığı eşini silahla yaraladı. Daha sonra kızını ve kendini eve kilitledi. Polis zanlıyı ikna etmek için saatlerce uğraştı.

Hakkında uzaklaştırma kararı olan baba, çocuklarını görmek için ayrı yaşadığı eşinin Modernevler Mahallesindeki evine geldi.

Eşi telefonuna yüklediği İçişleri Bakanlığının kadın destek uygulaması KADES aracılığıyla yardım istedi.

Bu sırada adam ve eşi arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüdü. Adam tabanca ile eşini elinden ve sırtından yaraladı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine de ateş açtı. Saldırgan baba çocuklarından birini de yanına alarak kendini eve kilitledi. Teslim olmamak için polislere uzun süre direndi. Bölgeye özel harekat polisleri de destek olarak gönderildi.

* EŞİ ŞİKAYETÇİ OLUNCA TUTUKLANDI

Yaklaşık 3 saat süren ikna çalışmaları sonucu adam kızını serbest bıraktı. Daha sonra kendisi de teslim oldu. Gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahıs emniyetteki ifadesinin ardından Adliyeye sevk edildi.

Adliyeye çıkarılan şahıs, tabanca ile yaraladığı eşinin şikayetçi olması nedeniyle çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.