O ilçede su parası ödeyecekler artık belediyeye gitmeyecek

GÜNDEM 10.05.2019 - 18:36, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2655+ kez okundu.
 

O ilçede su parası ödeyecekler artık belediyeye gitmeyecek

O ilçede su parası ödeyecekler artık belediyeye gitmeyecek
Yenişarbademli Belediye Başkanı Mehmet Akif Özata, küçük belediyelerde bir ilke imza atarak, ilçe halkının su bedelini ödemesi için otomatik ödeme dönemi başlattı Belediye borç içindeyken şenlik yapmanın haram olduğunu söylemesiyle gündeme gelen ve Pınargözü Şenliklerini iptal eden Yenişarbademli Belediye Başkanı Mehmet Akif Özata, küçük belediyeler arasında  bir ilke imza attı. Özata, ilçe halkının su tahsilatlarını otomatik veya internet bankacılığı yoluyla ödemesi için Ziraat Bankası şubesiyle anlaştı. Artık ilçe halkı belediye veznelerine gitmeden su faturalarını banka aracılığıyla ödeyebilecek.    
O ilçede su parası ödeyecekler artık belediyeye gitmeyecek

Yenişarbademli Belediye Başkanı Mehmet Akif Özata, küçük belediyelerde bir ilke imza atarak, ilçe halkının su bedelini ödemesi için otomatik ödeme dönemi başlattı

Belediye borç içindeyken şenlik yapmanın haram olduğunu söylemesiyle gündeme gelen ve Pınargözü Şenliklerini iptal eden Yenişarbademli Belediye Başkanı Mehmet Akif Özata, küçük belediyeler arasında  bir ilke imza attı. Özata, ilçe halkının su tahsilatlarını otomatik veya internet bankacılığı yoluyla ödemesi için Ziraat Bankası şubesiyle anlaştı. Artık ilçe halkı belediye veznelerine gitmeden su faturalarını banka aracılığıyla ödeyebilecek.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.