O Cinayetteki Şok Detay

BURDUR 07.02.2016 - 13:36, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2272+ kez okundu.
 

O Cinayetteki Şok Detay

Burdur'da eğlence mekanı çıkışında yaşanan kavgada darpedilerek öldürülen 26 yaşındaki berber Nadir Bedir'in katil zanlısı 6 kişi adileye sevk edildi.
Genç Berber Nadir Bedir ve arkadaşı H.S, evde alkol aldıktansonra Burdur merkez Şehit Özpolat Caddesi'ndeki mekana gitti. Mekanın kapanmasına 5 dakika kalması sebebiyle işletme sahibi, ikiliye servis açmadı. Servis açılmamasına tepki gösteren Berber Nadir Bedir, mekanın lavabosuna giderken, iddiaya göre, küfür etti. Önce Arkadaşıyla Kavga Etti   Mekanda oturan H.S. ise arkadaşı Nadir Bedir'e çıkmak istediğini ve başka bir yere gitmeyi teklif etti. Bunun üzerine arkadaşını dinlemeyen Nadir Bedir, mekanda küfretmeye devam etti. Aşırı alkollü Nadir Bedir'i sakinleştirmek isteyen arkadaşı H.S, tokat atınca mekan karıştı. Sakinleşmeyen Nadir Bedir, mekandan çıkarken karşılıklı küfürleşme yaşanınca,mekan sahibi Ş.S .ve çalışanları R.S., A.A., B.A. ve E.O. kavgaya tutuştu.   Tekme Tokatla Öldürdüler   Mekanda çıkan kavga, Şehit Özpolat Caddesi'ne taşındı. Aşırıalkollü Nadir Bedir'e saldırıyı abartan mekan sahibi ve çalışanları, pervasızca tekme ve tokat savurdu. Tekme ve tokat ile darp edilirken, hareketsiz kalan Nadir Bedir, olay yerinde hayatını kaybetti.   6 Şüpheli Burdur Adliyesi'ne Çıkarıldı   Berber Nadir Bedir'in yaşamını yitirdiği darp olayına karıştıkları gerekçesiyle gözaltına alınan H.S., Ş.S., R.S., A.A., B.A., E.O., Burdur Adliyesi'ne çıkarıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Burdur'da eğlence mekanı çıkışında yaşanan kavgada darpedilerek öldürülen 26 yaşındaki berber Nadir Bedir'in katil zanlısı 6 kişi adileye sevk edildi.

Genç Berber Nadir Bedir ve arkadaşı H.S, evde alkol aldıktansonra Burdur merkez Şehit Özpolat Caddesi'ndeki mekana gitti. Mekanın kapanmasına 5 dakika kalması sebebiyle işletme sahibi, ikiliye servis açmadı. Servis açılmamasına tepki gösteren Berber Nadir Bedir, mekanın lavabosuna giderken, iddiaya göre, küfür etti.

Önce Arkadaşıyla Kavga Etti

 

Mekanda oturan H.S. ise arkadaşı Nadir Bedir'e çıkmak istediğini ve başka bir yere gitmeyi teklif etti. Bunun üzerine arkadaşını dinlemeyen Nadir Bedir, mekanda küfretmeye devam etti. Aşırı alkollü Nadir Bedir'i sakinleştirmek isteyen arkadaşı H.S, tokat atınca mekan karıştı. Sakinleşmeyen Nadir Bedir, mekandan çıkarken karşılıklı küfürleşme yaşanınca,mekan sahibi Ş.S .ve çalışanları R.S., A.A., B.A. ve E.O. kavgaya tutuştu.

 

Tekme Tokatla Öldürdüler

 

Mekanda çıkan kavga, Şehit Özpolat Caddesi'ne taşındı. Aşırıalkollü Nadir Bedir'e saldırıyı abartan mekan sahibi ve çalışanları, pervasızca tekme ve tokat savurdu. Tekme ve tokat ile darp edilirken, hareketsiz kalan Nadir Bedir, olay yerinde hayatını kaybetti.

 

6 Şüpheli Burdur Adliyesi'ne Çıkarıldı

 

Berber Nadir Bedir'in yaşamını yitirdiği darp olayına karıştıkları gerekçesiyle gözaltına alınan H.S., Ş.S., R.S., A.A., B.A., E.O., Burdur Adliyesi'ne çıkarıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.