NURGÜL YEŞİLÇAY'DAN 'NEVİN' TEPKİSİ

SİYASET 25.03.2015 - 18:45, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3584+ kez okundu.
 

NURGÜL YEŞİLÇAY'DAN 'NEVİN' TEPKİSİ

Yalvaç'ta yaşayan Nevin Yıldırım, kendisine tecavüz ettiğigerekçesiyle akrabası Nurettin Gider'i öldürdü. Olaydan sonra, elinde kesikbaşla köy meydanına inen kadın, "Namusumu temizledim" diye bağırdı.
Yalvaç'ta yaşayan Nevin Yıldırım, kendisine tecavüz ettiğigerekçesiyle akrabası Nurettin Gider'i öldürdü. Olaydan sonra, elinde kesikbaşla köy meydanına inen kadın, "Namusumu temizledim" diye bağırdı. Ozamanlar özellikle kadınların sosyal medyadan destek çıktığı Nevin Yıldırım'aceza verilmemesi bile gündeme geldi.   SAVCI "TECAVÜZ YOK" DEDİ, KADIN MÜEBBET ALDI Ancak davanın savcısı Osman Çabuk cinayetin"tecavüz" yüzünden olmadığını ve ikili arasında 3 yıllık bir ilişkibulunduğunu kaydetti. Bu gelişme üzerine Nevin Yıldırım müebbet hapislecezalandırıldı. Bu karara tepkiler de gecikmedi.   "ERKEK ÖLDÜRÜNCE İYİ HAL İNDİRİMİ KADIN ÖLDÜRÜNCEMÜEBBET" Nurgül Yeşilçay; eşlerini, sevgililerini öldüren erkeklerin,"namusum için öldürdüm" dedikleri için ya da mahkemede hakimkarşısına takım elbise ile çıktıkları için iyi hal indirimi almaları ve birkaçyıl hapis cezasına çarptırılmalarına rağmen, sevgilisini öldüren kadınınmüebbet almasına tepki gösterdi.   Kadınlara pozitif ayrımcılık yapılacaksa başka türlüolmasını isteyen Yeşilçay, Twitterhesabından şunları söyledi: "Erkektecavüz edip edip iyi hal indirimi alırken kadınlar tecavüzcüsünü öldürdüğündeya hapishanede çürüyor ya da ölümü göze alıyor.   "YOLLU MU OLALIM" Eğer pozitif ayrımcılık yapacaksanız pembe otobüsle değilkadına böyle bi durumda müebbet vermeyerek yapsanıza. Naapalım yollu muolalım?!!!" yazdı.
Yalvaç'ta yaşayan Nevin Yıldırım, kendisine tecavüz ettiğigerekçesiyle akrabası Nurettin Gider'i öldürdü. Olaydan sonra, elinde kesikbaşla köy meydanına inen kadın, "Namusumu temizledim" diye bağırdı.

Yalvaç'ta yaşayan Nevin Yıldırım, kendisine tecavüz ettiğigerekçesiyle akrabası Nurettin Gider'i öldürdü. Olaydan sonra, elinde kesikbaşla köy meydanına inen kadın, "Namusumu temizledim" diye bağırdı. Ozamanlar özellikle kadınların sosyal medyadan destek çıktığı Nevin Yıldırım'aceza verilmemesi bile gündeme geldi.

 

SAVCI "TECAVÜZ YOK" DEDİ, KADIN MÜEBBET ALDI

Ancak davanın savcısı Osman Çabuk cinayetin"tecavüz" yüzünden olmadığını ve ikili arasında 3 yıllık bir ilişkibulunduğunu kaydetti.

Bu gelişme üzerine Nevin Yıldırım müebbet hapislecezalandırıldı. Bu karara tepkiler de gecikmedi.

 

"ERKEK ÖLDÜRÜNCE İYİ HAL İNDİRİMİ KADIN ÖLDÜRÜNCEMÜEBBET"

Nurgül Yeşilçay; eşlerini, sevgililerini öldüren erkeklerin,"namusum için öldürdüm" dedikleri için ya da mahkemede hakimkarşısına takım elbise ile çıktıkları için iyi hal indirimi almaları ve birkaçyıl hapis cezasına çarptırılmalarına rağmen, sevgilisini öldüren kadınınmüebbet almasına tepki gösterdi.

 

Kadınlara pozitif ayrımcılık yapılacaksa başka türlüolmasını isteyen Yeşilçay, Twitterhesabından şunları söyledi: "Erkektecavüz edip edip iyi hal indirimi alırken kadınlar tecavüzcüsünü öldürdüğündeya hapishanede çürüyor ya da ölümü göze alıyor.

 

"YOLLU MU OLALIM"

Eğer pozitif ayrımcılık yapacaksanız pembe otobüsle değilkadına böyle bi durumda müebbet vermeyerek yapsanıza. Naapalım yollu muolalım?!!!" yazdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.