​Nuhoğlu: "Çiftçimizin Yüzü Gülecek"

SİYASET 11.10.2015 - 12:25, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2014+ kez okundu.
 

​Nuhoğlu: "Çiftçimizin Yüzü Gülecek"

MHP Milletvekili Adayı A. Ziya Nuhoğlu kapı kapı, köy köy dolaşmaya, halkın tüm kesimleri ile kucaklaşmaya devam ediyor. Nuhoğlu bugün de Gölbaşı köyüne giderek çiftçilerin sorunlarını dinledi, onlarla beraber tarlada çalıştı. Nuhoğlu; "Çiftçimiz son 13 yıldır mazot, gübre gibi masraflarla boğuşuyor. Pırlantadan KDV'yi kaldıran AKP iktidarı milletin efendisi olan çiftçimize vergi üstüne vergi bindiriyor. Halkımızında desteğiyle 1 Kasım'da MHP iktidar olacak ve ilk işimiz çiftçimize mazotu 1 lira 75 kuruşa indirmek olacak. Ayrıca çiftçimizin belini büken mazottaki, gübredeki, yemdeki tüm ÖTV ve KDV'leri de kaldıracağız" dedi.

MHP Milletvekili Adayı A. Ziya Nuhoğlu kapı kapı, köy köy dolaşmaya, halkın tüm kesimleri ile kucaklaşmaya devam ediyor. Nuhoğlu bugün de Gölbaşı köyüne giderek çiftçilerin sorunlarını dinledi, onlarla beraber tarlada çalıştı.

Nuhoğlu; "Çiftçimiz son 13 yıldır mazot, gübre gibi masraflarla boğuşuyor. Pırlantadan KDV'yi kaldıran AKP iktidarı milletin efendisi olan çiftçimize vergi üstüne vergi bindiriyor.

Halkımızında desteğiyle 1 Kasım'da MHP iktidar olacak ve ilk işimiz çiftçimize mazotu 1 lira 75 kuruşa indirmek olacak. Ayrıca çiftçimizin belini büken mazottaki, gübredeki, yemdeki tüm ÖTV ve KDV'leri de kaldıracağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.