NUHOĞLU, ISPARTA'NIN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ

SİYASET 24.03.2015 - 18:52, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1840+ kez okundu.
 

NUHOĞLU, ISPARTA'NIN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ

Seçim çalışmalarına yıllarca başkanlığını yaptığı ÜlküOcakları'nı ziyaret ederek başlayan Milliyetçi Hareket Partisi IspartaMilletvekili A. Adayı Ziya Nuhoğlu, Atatürkçü Düşünce Derneği, Isparta Barosugibi kuruluşları ziyaret ederek, Isparta'nın birleştirici gücü oldu.
Seçim çalışmalarına yıllarca başkanlığını yaptığı ÜlküOcakları'nı ziyaret ederek başlayan Milliyetçi Hareket Partisi IspartaMilletvekili A. Adayı Ziya Nuhoğlu, Atatürkçü Düşünce Derneği, Isparta Barosugibi kuruluşları ziyaret ederek, Isparta'nın birleştirici gücü oldu. Nuhoğlu'a,Süleyman Demirel Üniversitesi Türkçe Kulübü ve Türk Dünyası Birlik Platformunave Genç Yazarlar Topluluğu tarafından plaket verildi. 7 Haziran'da yapılacak genel seçimler öncesinde en güçlüadaylar arasında gösterilen ve adı 1. sırada konuşulan Milliyetçi HareketPartisi Isparta Milletvekili A. Adayı Ziya Nuhoğlu, seçim çalışmasına yıllarcebaşkanlık yaptığı ve binlerce Türk Milliyetçi genç yetiştirdiği ÜlküOcakları'ndan başlarken, Keçiborlu Atatürkçü Düşünce Derneği'nin davetini geriçevirmedi. Ardından Eski Parlementer ve Baro kurucularından Güngör Çakmakçı ilebirlikte Isparta Baro Başkanı Avukat Gökmen Gökmenoğlu'nu ziyaret eden Nuhoğlu,adeta Isparta'nın bütünleyici ve birleştirici gücü oldu. ilçe ve köyziyaretlerini ara vermeden sürdüren Nuhoğlu, Sivil Toplum Kuruluşlarını veözellikle öğrenci topluluklarının bütün faaliyelerine de katılmaya devamediyor. 18 Mart Çanakkale Zaferi için Süleyman Demirel Üniversitesi TürkçeTopluluğu'nun programına katılan Nuhoğlu'na bütün programlara iştirakinedeniyle plaket verilirken, geçtiğimiz gün de Türk Dünyası Birlik Platformunave Genç Yazarlar Topluluğu tarafından teşekkür plaketi verildi. Nuhoğlu, yaptığı konuşmadı, Isparta 13 yıldır liyakatsiz,ehliyetsiz, basiretsiz ve ferasetsiz iktidar temsilcileri tarafından devamlıgeriletilmekte ve taş üstüne taş koymayı bırakın mevcut kazanımlarını dakaybetmektedir. 2002 yılında devlet yatırımlarında 6.’ncı sırada olan ilimiz işbilmez milletvekilleri yüzünden bugün 60.’ncı sıranın da altına düşmüştür. Birçevre yolunu 13 yıldır yapamayıp da 12 vatandaşımızın vefat etmesine nedenolanlar bugün Dereboğazı yolu üzerinden yine halkımızı kandırmayaçalışmaktadır.   Tüm bunların dışında; AKP iktidarı 6 senedir BölgeHastanesi’nin ancak göstermelik temelini atabilmiştir. MHP’nin sadece koalisyonortağı olduğu 1999-2002 yılları arasında 3,5 senelik kısa süre zarfında yapılansağlık yatırımları AKP’nin 13 yıllık iktidarında yapılamamıştır. Bunun teksebebi ise; AKP’nin Isparta’ya karşı hasmane bakış açısıdır. AKP’li yöneticilerIsparta için, “Isparta Demirel zamanında alacağını aldı” gözüyle bakmaktadır. İlimiz Allah’ın izni, milletimizin teveccühü ile 7Haziran’dan sonra kavuşacağı MHP iktidarı sayesinde, ITSO yöneticilerininverdiği dosyayı Ankara’da kaybetmeyen, “Elinize kazma küreği alın kazmayabaşlayın” diye halkıyla dalga geçmeyen, sendikasını değiştirmeyen memurlarazulmetmeyen, en önemlisi de yalan söylemeyen milletvekillerinekavuşacaktır" diye konuştu. 
Seçim çalışmalarına yıllarca başkanlığını yaptığı ÜlküOcakları'nı ziyaret ederek başlayan Milliyetçi Hareket Partisi IspartaMilletvekili A. Adayı Ziya Nuhoğlu, Atatürkçü Düşünce Derneği, Isparta Barosugibi kuruluşları ziyaret ederek, Isparta'nın birleştirici gücü oldu.

Seçim çalışmalarına yıllarca başkanlığını yaptığı ÜlküOcakları'nı ziyaret ederek başlayan Milliyetçi Hareket Partisi IspartaMilletvekili A. Adayı Ziya Nuhoğlu, Atatürkçü Düşünce Derneği, Isparta Barosugibi kuruluşları ziyaret ederek, Isparta'nın birleştirici gücü oldu. Nuhoğlu'a,Süleyman Demirel Üniversitesi Türkçe Kulübü ve Türk Dünyası Birlik Platformunave Genç Yazarlar Topluluğu tarafından plaket verildi.

7 Haziran'da yapılacak genel seçimler öncesinde en güçlüadaylar arasında gösterilen ve adı 1. sırada konuşulan Milliyetçi HareketPartisi Isparta Milletvekili A. Adayı Ziya Nuhoğlu, seçim çalışmasına yıllarcebaşkanlık yaptığı ve binlerce Türk Milliyetçi genç yetiştirdiği ÜlküOcakları'ndan başlarken, Keçiborlu Atatürkçü Düşünce Derneği'nin davetini geriçevirmedi. Ardından Eski Parlementer ve Baro kurucularından Güngör Çakmakçı ilebirlikte Isparta Baro Başkanı Avukat Gökmen Gökmenoğlu'nu ziyaret eden Nuhoğlu,adeta Isparta'nın bütünleyici ve birleştirici gücü oldu. ilçe ve köyziyaretlerini ara vermeden sürdüren Nuhoğlu, Sivil Toplum Kuruluşlarını veözellikle öğrenci topluluklarının bütün faaliyelerine de katılmaya devamediyor. 18 Mart Çanakkale Zaferi için Süleyman Demirel Üniversitesi TürkçeTopluluğu'nun programına katılan Nuhoğlu'na bütün programlara iştirakinedeniyle plaket verilirken, geçtiğimiz gün de Türk Dünyası Birlik Platformunave Genç Yazarlar Topluluğu tarafından teşekkür plaketi verildi.

Nuhoğlu, yaptığı konuşmadı, Isparta 13 yıldır liyakatsiz,ehliyetsiz, basiretsiz ve ferasetsiz iktidar temsilcileri tarafından devamlıgeriletilmekte ve taş üstüne taş koymayı bırakın mevcut kazanımlarını dakaybetmektedir. 2002 yılında devlet yatırımlarında 6.’ncı sırada olan ilimiz işbilmez milletvekilleri yüzünden bugün 60.’ncı sıranın da altına düşmüştür. Birçevre yolunu 13 yıldır yapamayıp da 12 vatandaşımızın vefat etmesine nedenolanlar bugün Dereboğazı yolu üzerinden yine halkımızı kandırmayaçalışmaktadır.

 

Tüm bunların dışında; AKP iktidarı 6 senedir BölgeHastanesi’nin ancak göstermelik temelini atabilmiştir. MHP’nin sadece koalisyonortağı olduğu 1999-2002 yılları arasında 3,5 senelik kısa süre zarfında yapılansağlık yatırımları AKP’nin 13 yıllık iktidarında yapılamamıştır. Bunun teksebebi ise; AKP’nin Isparta’ya karşı hasmane bakış açısıdır. AKP’li yöneticilerIsparta için, “Isparta Demirel zamanında alacağını aldı” gözüyle bakmaktadır.

İlimiz Allah’ın izni, milletimizin teveccühü ile 7Haziran’dan sonra kavuşacağı MHP iktidarı sayesinde, ITSO yöneticilerininverdiği dosyayı Ankara’da kaybetmeyen, “Elinize kazma küreği alın kazmayabaşlayın” diye halkıyla dalga geçmeyen, sendikasını değiştirmeyen memurlarazulmetmeyen, en önemlisi de yalan söylemeyen milletvekillerinekavuşacaktır" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.