NASIL GİDECEK BU GÖBEK

GÜNDEM 16.10.2020 - 17:46, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1808+ kez okundu.
 

NASIL GİDECEK BU GÖBEK

NASIL GİDECEK BU GÖBEK
Diyetisyen Dudu Merve Doğan; "Göbek bölgesinde oluşan yağlanma çoğu kişiyi rahatsız eder peki nedir bunun çözümü nedir? Bölgesel zayıflama sadece beslenme programını değiştirerek mümkün değildir buna ek olarak beslenme programınızı değiştirmeden bölgesel zayıflamak da mümkün değildir. Peki ya karın egzersizleri göbek bölgesinde işe yarar mı dersiniz? Bütün bu soruların cevabı aslında hayır. İhtiyacınız olan tek şey yaşam tarzı değişikliği. Peki bu yaşam tarzı değişikliğinin içerisinde neler var ve bu yağlardan kurtulmak için neler yapmalıyız? Aslında yapmanız gerekenler çok basit. Uyku düzeninize dikkat edin. Yeterli  ve kaliteli uyku kilo vermenize yardım eder. Alkol, karın bölgesindeki yağlanmayı ciddi şekilde aktive eder. Stresten uzak durun. En önemli stres hormonu kortizol direkt olarak göbek bölgesindeki yağlanmadan sorumludur. Yedi saatten az uyku süresi karın bölgesindeki yağların artışıyla doğrudan alakalı olduğu araştırmalar ile gösterilmiştir. Sağlıklı beslenin. Hiçbir besinin tek başına mucizevi etkisi yoktur. Fakat size özel mucizevi bir beslenme programına sahip olabilirsiniz. İletişim: 0543 834 14 34  
NASIL GİDECEK BU GÖBEK

Diyetisyen Dudu Merve Doğan; "Göbek bölgesinde oluşan yağlanma çoğu kişiyi rahatsız eder peki nedir bunun çözümü nedir? Bölgesel zayıflama sadece beslenme programını değiştirerek mümkün değildir buna ek olarak beslenme programınızı değiştirmeden bölgesel zayıflamak da mümkün değildir.

Peki ya karın egzersizleri göbek bölgesinde işe yarar mı dersiniz?

Bütün bu soruların cevabı aslında hayır. İhtiyacınız olan tek şey yaşam tarzı değişikliği. Peki bu yaşam tarzı değişikliğinin içerisinde neler var ve bu yağlardan kurtulmak için neler yapmalıyız?

Aslında yapmanız gerekenler çok basit. Uyku düzeninize dikkat edin. Yeterli  ve kaliteli uyku kilo vermenize yardım eder. Alkol, karın bölgesindeki yağlanmayı ciddi şekilde aktive eder. Stresten uzak durun. En önemli stres hormonu kortizol direkt olarak göbek bölgesindeki yağlanmadan sorumludur. Yedi saatten az uyku süresi karın bölgesindeki yağların artışıyla doğrudan alakalı olduğu araştırmalar ile gösterilmiştir. Sağlıklı beslenin. Hiçbir besinin tek başına mucizevi etkisi yoktur. Fakat size özel mucizevi bir beslenme programına sahip olabilirsiniz.

İletişim: 0543 834 14 34

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.