MUTLUOĞLU İPEK MOBİLYA’DA 5. YIL ŞENLİĞİ

EKONOMİ 16.04.2015 - 11:01, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2242+ kez okundu.
 

MUTLUOĞLU İPEK MOBİLYA’DA 5. YIL ŞENLİĞİ

Mutluoğlu İpek Mübilya kuruluşunun 5. yılına özel düzenlediği kampanya ile müşterilerine otomobil kazanma şansı verecek.
Mutluoğlu İpek Mobilyanın 5. yıl şenliği ile ilgili düzenlenen toplantıda konuşan Mutluoğlu İpek Mobilya Mağazalar Müdürü Tarık Şenses “1992 yılında Mutluoğlu Döşeme olarak, başlayan mobilya sektöründeki çalışma hayatımız geçen 23 yıllık, süreç içerisinde siz değerli halkımızın destekleri ile büyüyerek, şu anda mevcut olan 11.000 metrekarelik mağazamız ile Isparta’ya Showroom anlayışını kazandırdık. Böyle bir mağazaya sahip olmanın vermiş olduğu mutluluğumuzu sizlerle paylaşıyoruz. 25 Eylül 2011 tarihinde Eğirdir yolu üzerindeki mağazamızı açarak Isparta’da mobilya sektörüne yeni bir vizyon kattık” dedi. BURDUR ŞUBESİ AÇILDI Mutluoğlu İpek Mobilyanın Burdur şubesinin de faaliyetlerine başladığını belirten Şenses “Bu vizyonumuzu daha da artırmak, ve değerli halkımıza daha fazla hizmet etme isteğimiz ile kardeş ilimiz Burdur’a İkinci şubemizi de açtığımızı belirtmek isterim. Her iki mağazamızda da 2015 yılının İpek, Mobilya ve Nills Mobilyanın en yeni ürün kreasyonlarını ve birbirinden doyumsuz renk, seçeneklerinden oluşan ürünlerimizi görmeye siz değerli halkımızı bekliyoruz” dedi. 5 YILDA 32 FARKLI HEDİYE Tarık Şenses 5. yıl kutlamalarına ilişkin açıklamasında ise “İpek Mobilya olarak, Isparta’daki Mağazamızın 5. yılını kutlamaya az bir zaman kala siz değerli halkımıza bir armağan daha sunmaya karar verdik 7’den 70'e her yaş grubuna hitap eden ürün çeşitliliğimizle; sehpasından masasına, yatağından yorganına, beşiğinden çocuk odasına, yemek, kaşığından Porselen tabağına, yemek odasından mutfak takımlarına, yani kısacası A'dan Z'ye evinizin tüm ihtiyaçlarım kolaylıkla bulabileceğiniz mağazamızdan yapacağınız her 3.000 TL’lik, alışverişinize O km Opel Çorsa Otomobil kazanma şansı sunarak kazancımızı sizinle de paylaşmak istiyoruz. Yine arabamızla birlikte bir birinden farklı 32 çeşit hediye kazanma şansınızda bulunmaktadır. Ankara’yı, Antalya’yı, İnegöl’ü ve sayamadığımız bir çok ilin Elit ürünlerini ayağınıza getirdiğimiz İpek Mobilya mağazamızı gezmeden, kampanyalarımızı görmeden evlenmeye yada evinizin mobilyalarını değiştirmeye karar vermeyin. dedi
Mutluoğlu İpek Mübilya kuruluşunun 5. yılına özel düzenlediği kampanya ile müşterilerine otomobil kazanma şansı verecek.

Mutluoğlu İpek Mobilyanın 5. yıl şenliği ile ilgili düzenlenen toplantıda konuşan Mutluoğlu İpek Mobilya Mağazalar Müdürü Tarık Şenses “1992 yılında Mutluoğlu Döşeme olarak, başlayan mobilya sektöründeki çalışma hayatımız geçen 23 yıllık, süreç içerisinde siz değerli halkımızın destekleri ile büyüyerek, şu anda mevcut olan 11.000 metrekarelik mağazamız ile Isparta’ya Showroom anlayışını kazandırdık.

Böyle bir mağazaya sahip olmanın vermiş olduğu mutluluğumuzu sizlerle paylaşıyoruz. 25 Eylül 2011 tarihinde Eğirdir yolu üzerindeki mağazamızı açarak Isparta’da mobilya sektörüne yeni bir vizyon kattık” dedi.

BURDUR ŞUBESİ AÇILDI

Mutluoğlu İpek Mobilyanın Burdur şubesinin de faaliyetlerine başladığını belirten Şenses “Bu vizyonumuzu daha da artırmak, ve değerli halkımıza daha fazla hizmet etme isteğimiz ile kardeş ilimiz Burdur’a İkinci şubemizi de açtığımızı belirtmek isterim. Her iki mağazamızda da 2015 yılının İpek, Mobilya ve Nills Mobilyanın en yeni ürün kreasyonlarını ve birbirinden doyumsuz renk, seçeneklerinden oluşan ürünlerimizi görmeye siz değerli halkımızı bekliyoruz” dedi.

5 YILDA 32 FARKLI HEDİYE

Tarık Şenses 5. yıl kutlamalarına ilişkin açıklamasında ise “İpek Mobilya olarak, Isparta’daki Mağazamızın 5. yılını kutlamaya az bir zaman kala siz değerli halkımıza bir armağan daha sunmaya karar verdik 7’den 70'e her yaş grubuna hitap eden ürün çeşitliliğimizle; sehpasından masasına, yatağından yorganına, beşiğinden çocuk odasına, yemek, kaşığından Porselen tabağına, yemek odasından mutfak takımlarına, yani kısacası A'dan Z'ye evinizin tüm ihtiyaçlarım kolaylıkla bulabileceğiniz mağazamızdan yapacağınız her 3.000 TL’lik, alışverişinize O km Opel Çorsa Otomobil kazanma şansı sunarak kazancımızı sizinle de paylaşmak istiyoruz. Yine arabamızla birlikte bir birinden farklı 32 çeşit hediye kazanma şansınızda bulunmaktadır. Ankara’yı, Antalya’yı, İnegöl’ü ve sayamadığımız bir çok ilin Elit ürünlerini ayağınıza getirdiğimiz İpek Mobilya mağazamızı gezmeden, kampanyalarımızı görmeden evlenmeye yada evinizin mobilyalarını değiştirmeye karar vermeyin. dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.