Müjgan Cingöz, ziyaretlerine devam ediyor

SİYASET 26.02.2015 - 14:30, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3099+ kez okundu.
 

Müjgan Cingöz, ziyaretlerine devam ediyor

Yaklaşan genel seçimler öncesi Ak Parti’den milletvekili aday adaylığını açıklayan Müjgan Cingöz, Gönen, Uluborlu, Senirkent ve Keçiborlu’yu ziyaret ederek, ilçe başkanları, belediye başkanları ve parti üyeleri ile projelerini konuştu.
Ak Parti Isparta Milletvekili A. Adayı Müjgan Cingöz, il başkanlığının yaptığı program çerçevesinde ilçe ziyaretlerine devam etti. Ak Parti Gönen İlçe Başkanlığı binasında Ak Parti İlçe Başkanı Cafer Tayyar Alaca, Kadın Kolları Başkanı Gülay Özgün, Güneykent Belediye Başkanı Fahrettin Gözgün ve parti üyeleriyle bir araya geldi. Projelerini anlatan Cingöz’e üyeler büyük ilgi gösterirken, talepleri tek tek not alan Cingöz, milletvekili olduğu takdirde önemli projelere imza atacağını ve Isparta’yı marka yapacağını söyledi.   Gittiği her yerde büyük ilgi ile karşılanan Cingöz, Ak Parti Uluborlu İlçe Başkanı Mehmet Dursun ve Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi’yi ziyaret etti. Samimi ortamda geçen görüşmede, üyeler Cingöz ile fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştılar. Uluborlu ziyaretinin hemen ardından Senirkent İlçe Başkanlığı’na giden Cingöz’ü yaklaşık 150 partili karşıladı. Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Heybeli, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Ay ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte uzun uzun sohbet eden ve neden milletvekili aday adayı olmak istediğini anlatan Cingöz, karşılaştığı ilgi ve alakadan dolayı Senirkent teşkilatına teşekkür etti. Son olarak Ak Parti Keçiborlu İlçe Başkanı İbrahim Ağraş ve Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak’ı ziyaret eden Cingöz, ardından Kadın Kolları yönetimi ile bir araya geldi. Cingöz, Isparta’nın Yeni Türkiye ve bölgedeki değerini arttıracaklarını belirtti.
Yaklaşan genel seçimler öncesi Ak Parti’den milletvekili aday adaylığını açıklayan Müjgan Cingöz, Gönen, Uluborlu, Senirkent ve Keçiborlu’yu ziyaret ederek, ilçe başkanları, belediye başkanları ve parti üyeleri ile projelerini konuştu.

Ak Parti Isparta Milletvekili A. Adayı Müjgan Cingöz, il başkanlığının yaptığı program çerçevesinde ilçe ziyaretlerine devam etti. Ak Parti Gönen İlçe Başkanlığı binasında Ak Parti İlçe Başkanı Cafer Tayyar Alaca, Kadın Kolları Başkanı Gülay Özgün, Güneykent Belediye Başkanı Fahrettin Gözgün ve parti üyeleriyle bir araya geldi. Projelerini anlatan Cingöz’e üyeler büyük ilgi gösterirken, talepleri tek tek not alan Cingöz, milletvekili olduğu takdirde önemli projelere imza atacağını ve Isparta’yı marka yapacağını söyledi.  

Gittiği her yerde büyük ilgi ile karşılanan Cingöz, Ak Parti Uluborlu İlçe Başkanı Mehmet Dursun ve Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi’yi ziyaret etti. Samimi ortamda geçen görüşmede, üyeler Cingöz ile fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştılar.

Uluborlu ziyaretinin hemen ardından Senirkent İlçe Başkanlığı’na giden Cingöz’ü yaklaşık 150 partili karşıladı. Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Heybeli, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Ay ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte uzun uzun sohbet eden ve neden milletvekili aday adayı olmak istediğini anlatan Cingöz, karşılaştığı ilgi ve alakadan dolayı Senirkent teşkilatına teşekkür etti. Son olarak Ak Parti Keçiborlu İlçe Başkanı İbrahim Ağraş ve Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak’ı ziyaret eden Cingöz, ardından Kadın Kolları yönetimi ile bir araya geldi. Cingöz, Isparta’nın Yeni Türkiye ve bölgedeki değerini arttıracaklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.