Muhtarlık gönül işidir

GÜNDEM 17.01.2022 - 22:14, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2575+ kez okundu.
 

Muhtarlık gönül işidir

Muhtarlık gönül işidir
Isparta Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden  Isparta Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi, mahalle muhtarlığının tamamen fedakarlık ve gönül işi olduğunu belirterek muhtarların özellikle pandemi döneminde gece-gündüz görev yaptığını ifade etti. Mahalle Muhtarları Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ı ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. Beraberinde Gülistan Mahallesi Muhtarı Zafer Uzun, Yedişehitler Mahallesi Muhtarı Adem Şamlı, Emre Mahallesi Muhtarı Gürcan Süvay, Dere Mahallesi Muhtarı Şakir Taşçeken, Doğancı Mahallesi Muhtarı Ali Divarcı, Yenice Mahallesi Muhtarı İsmail Akkkaya ve Karaağaç Mahallesi Muhtarı İbrahim Akyıldız ile birlikte IGC Başkanı Mustafa Baş’ı Tuhafiyeciler Sitesindeki ofisinde ziyaret eden Muhtarlar Derneği Başkanı ve Keçeci Mahallesi Muhtarı Gökhan Büyükleblebi Gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik etti.  Ziyarette Nokta Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Baş, Yazı İşleri Müdürü Tayfun Yılmaz ve Duayen Gazeteci Nasuh Özkan’da hazır bulundu. Basının her zaman kendilerine destek olduğunu ve sorunların  kamuoyuna iletilmesi noktasında önemli bir görevi üstlendiğini kaydeden Muhtarlar Derneği Başkanı Büyükleblebi, “Biz Basınımızdan son derece memnunuz, Allah razı olsun her zaman mahallelerimizdeki sorunların çözümü noktasında haber desteği veriyorsunuz. Bundan dolayı sizlere çok teşekkür ediyoruz” dedi. Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’da  Isparta Muhtarlar Derneğinin kendilerine yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. “GÜNÜN 24 SAATİ MAHALLELERİMİZİN HİZMETİNDEYİZ” Bu arada Isparta Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi, ziyarette muhtarlıkla ilgili açıklamalarda bulundu. Mahalle muhtarlığının tamamen gönül işi olduğunu belirten Büyükleblebi, “Muhtarların sadece aldığı maaşa bakılmamalı, yaptıkları işe bakılmalı” diyen Büyükleblebi, özellikle pandemi döneminde muhtarların 24 saat boyunca filyasyon ekibinde görev yaptığını hatırlattı. Büyükleblebi, “Muhtarlarımız pandemi döneminde hakikaten çok yoğun bir şekilde çalıştılar,  çünkü bizlerde filyasyon ekibinde yer almaktayız” dedi. ZOR DURUMDAKİLERİN YARDIMI KOŞUYORUZ… Mahalle Muhtarları olarak mahallelerdeki zor durumdaki insanların ihtiyaçlarının karşılanması noktasında gerektiği durumlarda muhtarların kendi ceplerinden destekte bulunduklarını ifade eden Büyükleblebi, mahallelerdeki sorunların çözümü noktasında 7/24 görev yaptıklarını hatırlattı. Büyükleblebi, son düzenleme ile muhtar maaşlarının 3500 lira seviyesine geldiğini de sözlerine ekledi.  
Muhtarlık gönül işidir

Isparta Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden  Isparta Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi, mahalle muhtarlığının tamamen fedakarlık ve gönül işi olduğunu belirterek muhtarların özellikle pandemi döneminde gece-gündüz görev yaptığını ifade etti.

Mahalle Muhtarları Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ı ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. Beraberinde Gülistan Mahallesi Muhtarı Zafer Uzun, Yedişehitler Mahallesi Muhtarı Adem Şamlı, Emre Mahallesi Muhtarı Gürcan Süvay, Dere Mahallesi Muhtarı Şakir Taşçeken, Doğancı Mahallesi Muhtarı Ali Divarcı, Yenice Mahallesi Muhtarı İsmail Akkkaya ve Karaağaç Mahallesi Muhtarı İbrahim Akyıldız ile birlikte IGC Başkanı Mustafa Baş’ı Tuhafiyeciler Sitesindeki ofisinde ziyaret eden Muhtarlar Derneği Başkanı ve Keçeci Mahallesi Muhtarı Gökhan Büyükleblebi Gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik etti.  Ziyarette Nokta Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Baş, Yazı İşleri Müdürü Tayfun Yılmaz ve Duayen Gazeteci Nasuh Özkan’da hazır bulundu.

Basının her zaman kendilerine destek olduğunu ve sorunların  kamuoyuna iletilmesi noktasında önemli bir görevi üstlendiğini kaydeden Muhtarlar Derneği Başkanı Büyükleblebi, “Biz Basınımızdan son derece memnunuz, Allah razı olsun her zaman mahallelerimizdeki sorunların çözümü noktasında haber desteği veriyorsunuz. Bundan dolayı sizlere çok teşekkür ediyoruz” dedi. Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’da  Isparta Muhtarlar Derneğinin kendilerine yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

“GÜNÜN 24 SAATİ

MAHALLELERİMİZİN

HİZMETİNDEYİZ”

Bu arada Isparta Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi, ziyarette muhtarlıkla ilgili açıklamalarda bulundu. Mahalle muhtarlığının tamamen gönül işi olduğunu belirten Büyükleblebi, “Muhtarların sadece aldığı maaşa bakılmamalı, yaptıkları işe bakılmalı” diyen Büyükleblebi, özellikle pandemi döneminde muhtarların 24 saat boyunca filyasyon ekibinde görev yaptığını hatırlattı. Büyükleblebi, “Muhtarlarımız pandemi döneminde hakikaten çok yoğun bir şekilde çalıştılar,  çünkü bizlerde filyasyon ekibinde yer almaktayız” dedi.

ZOR DURUMDAKİLERİN

YARDIMI KOŞUYORUZ…

Mahalle Muhtarları olarak mahallelerdeki zor durumdaki insanların ihtiyaçlarının karşılanması noktasında gerektiği durumlarda muhtarların kendi ceplerinden destekte bulunduklarını ifade eden Büyükleblebi, mahallelerdeki sorunların çözümü noktasında 7/24 görev yaptıklarını hatırlattı.

Büyükleblebi, son düzenleme ile muhtar maaşlarının 3500 lira seviyesine geldiğini de sözlerine ekledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.