MUHTARLAR’DAN HALK ADAMINA DESTEK SÖZÜ!

SİYASET 04.04.2015 - 14:08, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2359+ kez okundu.
 

MUHTARLAR’DAN HALK ADAMINA DESTEK SÖZÜ!

Isparta merkez mahalle muhtarları Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Uçman’ı seçim bürosunda ziyaret ederek destek sözü verdiler.
Isparta’da bir restorantta bulunan muhtarları çat kapıziyaret edene Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Uçman,açtığı seçim bürosunda kendisine iadeyi ziyarette bulunan 6 merkez mahallemuhtarından destek sözü aldı. Kendisine yapılan iadeyi ziyaret sonrasında tüm muhtarlarateşekkür ettiğini ifade eden Uçman, “Ben sizlerin arasından çıkan bir vekiladayıyım, halk adamıyım. Zaten siz beni ve halk adamlığının ne demek olduğunugayet iyi biliyorsunuz” dedi. Uçman, muhtarlardan seçim sürecinde MHP ve kendisi içindestek istedi. Aksu Caddesi üzerindeki seçim irtibat bürosunda sohbethavasında geçen ziyarette görüş birliği yapan 6 merkez muhtarı, “Hüseyin Bey,siz bizim içimizden birisiniz. Bizi en iyi anlayabilecek olan ve milletvekiliolabilecek kişi sizsiniz. Bizlerin sorunlarını da yakından biliyorsunuz ve sizeulaşabilmek konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamayacağımızı bizler de iyibiliyoruz” dediler. Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerle birliktebaşarı dilekleriyle son buldu.
Isparta merkez mahalle muhtarları Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Uçman’ı seçim bürosunda ziyaret ederek destek sözü verdiler.

Isparta’da bir restorantta bulunan muhtarları çat kapıziyaret edene Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Uçman,açtığı seçim bürosunda kendisine iadeyi ziyarette bulunan 6 merkez mahallemuhtarından destek sözü aldı.

Kendisine yapılan iadeyi ziyaret sonrasında tüm muhtarlarateşekkür ettiğini ifade eden Uçman, “Ben sizlerin arasından çıkan bir vekiladayıyım, halk adamıyım. Zaten siz beni ve halk adamlığının ne demek olduğunugayet iyi biliyorsunuz” dedi.

Uçman, muhtarlardan seçim sürecinde MHP ve kendisi içindestek istedi.

Aksu Caddesi üzerindeki seçim irtibat bürosunda sohbethavasında geçen ziyarette görüş birliği yapan 6 merkez muhtarı, “Hüseyin Bey,siz bizim içimizden birisiniz. Bizi en iyi anlayabilecek olan ve milletvekiliolabilecek kişi sizsiniz. Bizlerin sorunlarını da yakından biliyorsunuz ve sizeulaşabilmek konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamayacağımızı bizler de iyibiliyoruz” dediler.

Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerle birliktebaşarı dilekleriyle son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.