Muhtar Büyükleblebi’den doğalgaz teşekkürü

GÜNDEM 11.07.2019 - 18:05, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2252+ kez okundu.
 

Muhtar Büyükleblebi’den doğalgaz teşekkürü

Muhtar Büyükleblebi’den doğalgaz teşekkürü
Keçeci Mahallesi Muhtarı Gökhan Büyükleblebi, başta kendi mahallesi olmak üzere, şehrin eski mahallelerinde yıllardır girilemeyen sokaklara girerek vatandaşlara doğalgaz sunan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti. Keçeci Mahallesi sakinlerinin doğalgaz noktasında yapılan yatırımlardan dolayı teşekkürlerini ilettiğini aktaran Muhtarlar Derneği Başkanı ve Keçeci Mahallesi Muhtarı Gökhan Büyükleblebi, “Doğalgazla ilgili parsel sokaklara girilemeyen yerler vardı. Sizin vermiş olduğunuz emeklerden sonra parsel sokaklarımız doğalgazına kavuştu. Dere Mahallesinden başlayıp, şimdi Keçeci’den geçerek, Emre Mahallesi ile Karaağaç Mahallesine kadar geldi. Doğalgaza kavuşamayan vatandaşlarımız genelde ileri yaş gurubuydu. Şu anda sizlere çok duacılar, sizleri çaya bekliyor. Vatandaşlarımızın selam ve dualarını sizlere getirdim” dedi. Doğalgaz ile ilgili olarak ITSO Başkanlığı döneminde de yıllardır vatandaşların kendilerine müracaat ederek taleplerde bulunduğunu hatırlatan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Daha önceki görevim dolayısıyla da bu konular bizlere gelmişti. Ancak müracaatlarda o dönem bize belediye tarafından verilen cevap ‘buralar imara işlenmemiş yerler, imara işlenmemiş yerlere doğalgaz götüremiyoruz’ şeklindeydi. Tabi ki vatandaşlarımızda ‘peki biz madem imarda gözükmüyoruz, neden su parası, emlak vergisi ödüyoruz’ diyordu. Çözüm için vatandaşlarımızın beklediğini biliyorduk. Onlarda modernliği yaşamak, evlerinden kömür tozunu atmak, soba temizlememek, doğalgaz gibi bir modernliği yaşamak istiyorlardı. Seçim zamanında sizlerle birlikte bizlerde doğalgaz ile ilgili bunun sözünü verdik. Verdiğimiz söz gereği ilgili yerlerde doğalgaz çalışması başlattık. Hemen ilk etapta hiçbir bağlantı yapılmadan, problemli bu sokaklara girildi. Bizde altyapı desteği verdik. Bu problemli yerlerin tamamını bitirdik. İnsanlarımız mutlu. Vatandaşlarımız her gün gelerek bu konudaki teşekkürlerini iletiyorlar, bizde mutlu oluyoruz. Vatandaşımız için gerekli olan her çalışmanın yanındayız” şeklinde konuştu.  
Muhtar Büyükleblebi’den doğalgaz teşekkürü

Keçeci Mahallesi Muhtarı Gökhan Büyükleblebi, başta kendi mahallesi olmak üzere, şehrin eski mahallelerinde yıllardır girilemeyen sokaklara girerek vatandaşlara doğalgaz sunan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti.

Keçeci Mahallesi sakinlerinin doğalgaz noktasında yapılan yatırımlardan dolayı teşekkürlerini ilettiğini aktaran Muhtarlar Derneği Başkanı ve Keçeci Mahallesi Muhtarı Gökhan Büyükleblebi, “Doğalgazla ilgili parsel sokaklara girilemeyen yerler vardı. Sizin vermiş olduğunuz emeklerden sonra parsel sokaklarımız doğalgazına kavuştu. Dere Mahallesinden başlayıp, şimdi Keçeci’den geçerek, Emre Mahallesi ile Karaağaç Mahallesine kadar geldi. Doğalgaza kavuşamayan vatandaşlarımız genelde ileri yaş gurubuydu. Şu anda sizlere çok duacılar, sizleri çaya bekliyor. Vatandaşlarımızın selam ve dualarını sizlere getirdim” dedi.

Doğalgaz ile ilgili olarak ITSO Başkanlığı döneminde de yıllardır vatandaşların kendilerine müracaat ederek taleplerde bulunduğunu hatırlatan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Daha önceki görevim dolayısıyla da bu konular bizlere gelmişti. Ancak müracaatlarda o dönem bize belediye tarafından verilen cevap ‘buralar imara işlenmemiş yerler, imara işlenmemiş yerlere doğalgaz götüremiyoruz’ şeklindeydi. Tabi ki vatandaşlarımızda ‘peki biz madem imarda gözükmüyoruz, neden su parası, emlak vergisi ödüyoruz’ diyordu. Çözüm için vatandaşlarımızın beklediğini biliyorduk. Onlarda modernliği yaşamak, evlerinden kömür tozunu atmak, soba temizlememek, doğalgaz gibi bir modernliği yaşamak istiyorlardı. Seçim zamanında sizlerle birlikte bizlerde doğalgaz ile ilgili bunun sözünü verdik. Verdiğimiz söz gereği ilgili yerlerde doğalgaz çalışması başlattık. Hemen ilk etapta hiçbir bağlantı yapılmadan, problemli bu sokaklara girildi. Bizde altyapı desteği verdik. Bu problemli yerlerin tamamını bitirdik. İnsanlarımız mutlu. Vatandaşlarımız her gün gelerek bu konudaki teşekkürlerini iletiyorlar, bizde mutlu oluyoruz. Vatandaşımız için gerekli olan her çalışmanın yanındayız” şeklinde konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.