Müdürlerinin Sunumuna Covid – 19 Engeli!

GÜNDEM 10.11.2020 - 00:46, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2285+ kez okundu.
 

Müdürlerinin Sunumuna Covid – 19 Engeli!

Müdürlerinin Sunumuna Covid – 19 Engeli!
Belediye Meclisinde Bütçe ve Sunumlar Tek Toplantıda Bitirildi: Müdürlerinin Sunumuna Covid – 19 Engeli! Belediye Meclisinin Kasım ayı Performans programı ve Bütçe sunumları başladı. Ancak, meclisin bugünkü toplantısında tüm birim müdürleri yerine Covid  - 19 nedeniyle sunumlar sadece 4 Müdürlük ile sınırlı tutuldu ve ilk toplantıda sonuçlandırıldı.   Belediye Meclisinin ‘Bütçe Ayı’ olarak bilinen Kasım ayı toplantıları devam ediyor. Meclis, ayın ilk haftasında rutin kararları için çalıştı. Ancak, ayın ikinci haftasından yani bugünden itibaren ise 2021 Yılı Performans Programı ile 2021 Mali Yılı Bütçe Taslağını karara bağlamak için çalışacak. Fakat, bu konuda da Koronavirüs Pandemisi nedeniyle toplantılar oldukça kısıtlı tutuldu ve yarın yapılacak toplantı ile Kasım ayı toplantıları sonlandırılacak.  MECLİSTE SUNUMLAR BAŞLADI Meclisin Kasım ayı beşinci toplantısı bugün saat 14.00’te Halı Sarayı Düğün Salonunda Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda, belediye bünyesindeki 29 birim müdüründen Fen İşleri Müdürü Halil Kadan, Su ve Kanalizasyon Müdürü Veli Üstaş, Park ve Bahçeler Müdürü Erdinç Leylek ile Mali Hizmetler Müdürü Hüseyin Ceylan sunum yaptı. Müdürler, yaptıkların sunumda 2020 yılı çalışmalarını ve 2021 yılı hedeflerini anlattılar ve sunumlarının ardından meclis üyelerinin kendilerine sordukları soruları yanıtladılar. BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN; “KORONAVİRÜS TEHLİKESİ NEDENİYLE SUNUMLARI 4 MÜDÜRLÜKLE SINIRLANDIRIYORUZ” Belediye Başkanı Şükrü Başdeğrimen, Koronavirüs (Covid 19) pandemisinin ortaya çıkardığı tehlike nedeniyle sunumları uzun uzun tutmak yerine 4 müdürlükle bitireceklerini söyledi. GÖRÜŞMELER SONUNDA TASLAK BÜTÇE NET BÜTÇEYE DÖNECEK Belediye Meclisinde 2021 yılı performans programı ve taslak bütçesinin görüşmeleri Covid – 19 tedbirleri nedeniyle oldukça kısa tutuldu. Bugünkü toplantıda tamamlanan görüşmelerin ardından yarın bütçeye son şekli verilerek meclisin onayına sunulacak ve meclisten geçecek.
Müdürlerinin Sunumuna Covid – 19 Engeli!

Belediye Meclisinde Bütçe ve Sunumlar Tek Toplantıda Bitirildi: Müdürlerinin Sunumuna Covid – 19 Engeli!

Belediye Meclisinin Kasım ayı Performans programı ve Bütçe sunumları başladı. Ancak, meclisin bugünkü toplantısında tüm birim müdürleri yerine Covid  - 19 nedeniyle sunumlar sadece 4 Müdürlük ile sınırlı tutuldu ve ilk toplantıda sonuçlandırıldı.

 

Belediye Meclisinin ‘Bütçe Ayı’ olarak bilinen Kasım ayı toplantıları devam ediyor. Meclis, ayın ilk haftasında rutin kararları için çalıştı. Ancak, ayın ikinci haftasından yani bugünden itibaren ise 2021 Yılı Performans Programı ile 2021 Mali Yılı Bütçe Taslağını karara bağlamak için çalışacak. Fakat, bu konuda da Koronavirüs Pandemisi nedeniyle toplantılar oldukça kısıtlı tutuldu ve yarın yapılacak toplantı ile Kasım ayı toplantıları sonlandırılacak. 

MECLİSTE SUNUMLAR BAŞLADI

Meclisin Kasım ayı beşinci toplantısı bugün saat 14.00’te Halı Sarayı Düğün Salonunda Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda, belediye bünyesindeki 29 birim müdüründen Fen İşleri Müdürü Halil Kadan, Su ve Kanalizasyon Müdürü Veli Üstaş, Park ve Bahçeler Müdürü Erdinç Leylek ile Mali Hizmetler Müdürü Hüseyin Ceylan sunum yaptı. Müdürler, yaptıkların sunumda 2020 yılı çalışmalarını ve 2021 yılı hedeflerini anlattılar ve sunumlarının ardından meclis üyelerinin kendilerine sordukları soruları yanıtladılar.

BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN; “KORONAVİRÜS TEHLİKESİ NEDENİYLE SUNUMLARI 4 MÜDÜRLÜKLE SINIRLANDIRIYORUZ”

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğrimen, Koronavirüs (Covid 19) pandemisinin ortaya çıkardığı tehlike nedeniyle sunumları uzun uzun tutmak yerine 4 müdürlükle bitireceklerini söyledi.

GÖRÜŞMELER SONUNDA

TASLAK BÜTÇE NET BÜTÇEYE DÖNECEK

Belediye Meclisinde 2021 yılı performans programı ve taslak bütçesinin görüşmeleri Covid – 19 tedbirleri nedeniyle oldukça kısa tutuldu. Bugünkü toplantıda tamamlanan görüşmelerin ardından yarın bütçeye son şekli verilerek meclisin onayına sunulacak ve meclisten geçecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.