Müdür Borca’da Yapı Kayıt Belgesi uyarısı: Borç ödenmezse O BELGE Geçersiz olur!

GÜNDEM 08.12.2019 - 16:24, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2386+ kez okundu.
 

Müdür Borca’da Yapı Kayıt Belgesi uyarısı: Borç ödenmezse O BELGE Geçersiz olur!

Müdür Borca’da Yapı Kayıt Belgesi uyarısı: Borç ödenmezse O BELGE Geçersiz olur!
Isparta Çevre ve şehircilik İl Müdürü Abdullah Borca, geçen Temmuz ayına kadar yapı kayıt belgesi ücretlerinin yüzde 25’ini ödeyen vatandaşların, geriye kalan borçlarını ödemeleri için sürenin 31 Aralık 2019 tarihinde sone ereceğini bildirdi.   MÜDÜR BORCA; YAPI KAYIT BELGELERİNİN SON ÖDEME TARİHİNİ İÇİN SÜRE DARALIYOR Kaçak ve iskansız yapıları kapsayan İmar Barışı Uygulaması sona erdi. Ancak uygulama kapsamında hazırlanan Yapı Kayıt Belgeleri ödemeleri ise devam ediyor. Çevre ve şehircilik İl Müdürü Abdullah Borca, geçen Temmuz ayına kadar yapı kayıt belgesi ücretlerinin yüzde 25’ini ödeyen vatandaşların, geriye kalan borçlarını 31 Aralık’a kadar ödemeleri gerektiğini söyledi. “BORCUN GERİ KALANI ÖDENMEZSE YAPI KAYIT BELGESİ GEÇERSİZ OLUR” Kaçak ve iskansız yapıları kapsayan İmar Barışı Uygulaması sona erdi. Ancak uygulama kapsamında hazırlanan Yapı Kayıt Belgeleri ödemeleri ise devam ediyor. Konu ile ilgili Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdullah Borca önemli açıklamalarda bulundu. Yapı Kayıt Belgeleri borçlarının yüzde 25’ini Temmuz ayı sonuna kadar ödeyen vatandaşların, geriye kalan borçlarını 31 Aralık’a kadar ödemelerini isteyen İl Müdürü Borca, borçların ödenmemesi halinde yapı kayıt belgelerinin geçersiz olduğunu söyledi. Yapı kayıt belgelerine yanlış bilgi girilmesi konusuna da açıklık getiren İl Müdürü Abdullah Borca, vatandaşların yılsonu gelmeden Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne başvurmalarını istedi. “YAPI ÜZERİNDE DEĞİŞİKLİK YAPACAKSANIZ İZİN ALIN” İl Müdürü Borca, yapı kayıt belgesi alınmış binaların üzerinde yapılacak tadilatların ilgili belediyelerin bilgisi dahilinde yapılması konusunda önemli uyarılarda bulundu.
Müdür Borca’da Yapı Kayıt Belgesi uyarısı: Borç ödenmezse O BELGE Geçersiz olur!

Isparta Çevre ve şehircilik İl Müdürü Abdullah Borca, geçen Temmuz ayına kadar yapı kayıt belgesi ücretlerinin yüzde 25’ini ödeyen vatandaşların, geriye kalan borçlarını ödemeleri için sürenin 31 Aralık 2019 tarihinde sone ereceğini bildirdi.
 
MÜDÜR BORCA; YAPI KAYIT BELGELERİNİN SON
ÖDEME TARİHİNİ İÇİN SÜRE DARALIYOR
Kaçak ve iskansız yapıları kapsayan İmar Barışı Uygulaması sona erdi. Ancak uygulama kapsamında hazırlanan Yapı Kayıt Belgeleri ödemeleri ise devam ediyor. Çevre ve şehircilik İl Müdürü Abdullah Borca, geçen Temmuz ayına kadar yapı kayıt belgesi ücretlerinin yüzde 25’ini ödeyen vatandaşların, geriye kalan borçlarını 31 Aralık’a kadar ödemeleri gerektiğini söyledi.
“BORCUN GERİ KALANI ÖDENMEZSE
YAPI KAYIT BELGESİ GEÇERSİZ OLUR”
Kaçak ve iskansız yapıları kapsayan İmar Barışı Uygulaması sona erdi. Ancak uygulama kapsamında hazırlanan Yapı Kayıt Belgeleri ödemeleri ise devam ediyor. Konu ile ilgili Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdullah Borca önemli açıklamalarda bulundu. Yapı Kayıt Belgeleri borçlarının yüzde 25’ini Temmuz ayı sonuna kadar ödeyen vatandaşların, geriye kalan borçlarını 31 Aralık’a kadar ödemelerini isteyen İl Müdürü Borca, borçların ödenmemesi halinde yapı kayıt belgelerinin geçersiz olduğunu söyledi. Yapı kayıt belgelerine yanlış bilgi girilmesi konusuna da açıklık getiren İl Müdürü Abdullah Borca, vatandaşların yılsonu gelmeden Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne başvurmalarını istedi.
“YAPI ÜZERİNDE DEĞİŞİKLİK
YAPACAKSANIZ İZİN ALIN”
İl Müdürü Borca, yapı kayıt belgesi alınmış binaların üzerinde yapılacak tadilatların ilgili belediyelerin bilgisi dahilinde yapılması konusunda önemli uyarılarda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.