MOBİLİUM CENTER 9 YAŞINDA

GÜNDEM 13.09.2019 - 21:53, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2800+ kez okundu.
 

MOBİLİUM CENTER 9 YAŞINDA

MOBİLİUM CENTER 9 YAŞINDA
Mobilium Center, değerli Isparta halkının teveccühü ile yüksek kalite, güler yüzlü hizmet anlayışı doğrultusunda çıkmış olduğu yola, İpek, Nills, ABC,Muzaffer Premium ve İnegölün seçkin markaları Manço Genç odası ile üstün kalite ve ürün çeşitliliğini hızla arttırarak değerli Isparta ve bölge halkının hizmetinde 9.yılına ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktadır! Nice Yıllara Hep Birlikte! 9.yılımızda siz değerli halkımıza özel Eylül ayında ekstra özel indirimler, mağazamızı ziyaret eden bütün müşterilerimizin istifadesine sunulmuştur. Ayrıca sınırlı sayıda özel ürünlerde 50’ye varan sezon sonu indirimler Mobilium Center ‘da. Eğirdir yolu 3.km’de sizleri beklemekteyiz. Mobilium Center Mağaza Müdürü İbrahim TUNÇ
MOBİLİUM CENTER 9 YAŞINDA

Mobilium Center, değerli Isparta halkının teveccühü ile yüksek kalite, güler yüzlü hizmet anlayışı doğrultusunda çıkmış olduğu yola, İpek, Nills, ABC,Muzaffer Premium ve İnegölün seçkin markaları Manço Genç odası ile üstün kalite ve ürün çeşitliliğini hızla arttırarak değerli Isparta ve bölge halkının hizmetinde 9.yılına ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktadır! Nice Yıllara Hep Birlikte! 9.yılımızda siz değerli halkımıza özel Eylül ayında ekstra özel indirimler, mağazamızı ziyaret eden bütün müşterilerimizin istifadesine sunulmuştur. Ayrıca sınırlı sayıda özel ürünlerde 50’ye varan sezon sonu indirimler Mobilium Center ‘da.

Eğirdir yolu 3.km’de sizleri beklemekteyiz.

Mobilium Center Mağaza Müdürü İbrahim TUNÇ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.