Mimar Sinan Cami tuvaletinin yenilenmesi çalışmalarına başlandı

GÜNDEM 07.10.2020 - 21:41, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1350+ kez okundu.
 

Mimar Sinan Cami tuvaletinin yenilenmesi çalışmalarına başlandı

Mimar Sinan Cami tuvaletinin yenilenmesi çalışmalarına başlandı
  Ulu Cami’nin ardından, Mimar Sinan Camii’nin de tuvaletinin yenilenmesi çalışmalarına başlandı. Projeleri hazırlanan ve engelli vatandaşların da kullanımına uygun şekilde yapım ihalesi gerçekleştirilen Mimar Sinan Cami tuvaleti de Ulu Cami tuvaletinde olduğu gibi vatandaşların ücretsiz kullanımına sunulacak. Mimar Sinan Camii tuvaletinin yapımı başlarken, birkaç gün içerisinde yine Kavaklı Camii’nin de tuvaletinin yenilenmesine başlanacak. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in şehirdeki cami tuvaletlerinin yenileneceği ve 24 saat ücretsiz olarak hizmet vereceğine ilişkin sözünün ilki Ulu Cami tuvaletinin yenilenmesiyle gerçekleşmişti. Bay-bayan tuvaletleri ile abdest alma yerleri yenilenen, engellilerin de rahatlıkla kullanabileceği şekle getirilen Anıtlar Kuruluna ait Ulu Cami tuvaletinin ardından yine mülkiyeti Anıtlar Kuruluna ait olan Mimar Sinan Camii’nin tuvaletinin ve abdesthanelerin yenilenmesi kapsamında inşaat çalışmalarına başlandı. Engelli vatandaşların rahatlıkla kullanabileceği, bakım ve temizliği belediye tarafından gerçekleştirilecek olan tuvaletler ücretsiz hizmet verecek. Yol kodu altında bulunan cami tuvaletleri, yol seviyesine çıkarılıyor. Yeni abdesthaneler ekleniyor. Bu kapsamda Mimar Sinan Camii yanında bulunan mevcut tuvalet yıkılarak 90 m2 7 bay, 5 bayan, 1 engelli WC kapasiteli hale getiriliyor, ayrıca 27 adet kapalı ve açık abdest alma yeri yapılıyor. Yine önümüzdeki günlerde yapımına başlanacak Kavaklı Camii tuvaletinde de 60 m2 4 bay, 4 bayan, 1 engelli WC kapasiteli olacak. Ayrıca 6 adet kapalı abdest alma yeri yapılacak.
Mimar Sinan Cami tuvaletinin yenilenmesi çalışmalarına başlandı

 

Ulu Cami’nin ardından, Mimar Sinan Camii’nin de tuvaletinin yenilenmesi çalışmalarına başlandı. Projeleri hazırlanan ve engelli vatandaşların da kullanımına uygun şekilde yapım ihalesi gerçekleştirilen Mimar Sinan Cami tuvaleti de Ulu Cami tuvaletinde olduğu gibi vatandaşların ücretsiz kullanımına sunulacak.

Mimar Sinan Camii tuvaletinin yapımı başlarken, birkaç gün içerisinde yine Kavaklı Camii’nin de tuvaletinin yenilenmesine başlanacak.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in şehirdeki cami tuvaletlerinin yenileneceği ve 24 saat ücretsiz olarak hizmet vereceğine ilişkin sözünün ilki Ulu Cami tuvaletinin yenilenmesiyle gerçekleşmişti.

Bay-bayan tuvaletleri ile abdest alma yerleri yenilenen, engellilerin de rahatlıkla kullanabileceği şekle getirilen Anıtlar Kuruluna ait Ulu Cami tuvaletinin ardından yine mülkiyeti Anıtlar Kuruluna ait olan Mimar Sinan Camii’nin tuvaletinin ve abdesthanelerin yenilenmesi kapsamında inşaat çalışmalarına başlandı.

Engelli vatandaşların rahatlıkla kullanabileceği, bakım ve temizliği belediye tarafından gerçekleştirilecek olan tuvaletler ücretsiz hizmet verecek.

Yol kodu altında bulunan cami tuvaletleri, yol seviyesine çıkarılıyor. Yeni abdesthaneler ekleniyor.

Bu kapsamda Mimar Sinan Camii yanında bulunan mevcut tuvalet yıkılarak 90 m2 7 bay, 5 bayan, 1 engelli WC kapasiteli hale getiriliyor, ayrıca 27 adet kapalı ve açık abdest alma yeri yapılıyor.

Yine önümüzdeki günlerde yapımına başlanacak Kavaklı Camii tuvaletinde de 60 m2 4 bay, 4 bayan, 1 engelli WC kapasiteli olacak. Ayrıca 6 adet kapalı abdest alma yeri yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.