Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl Başkanı Hasan Basri Sönmez’den Sert Açıklama

GÜNDEM 13.06.2021 - 20:55, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2604+ kez okundu.
 

Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl Başkanı Hasan Basri Sönmez’den Sert Açıklama

Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl Başkanı Hasan Basri Sönmez’den Sert Açıklama
Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl Başkanı Hasan Basri Sönmez’den Sert Açıklama “ Katil Devleti Yıkmalıyız” diyen Tip vekili Ahmet Şık’ın açıklamalarına Chp Milletvekili ve Grup Başkanvekili Özgür Özel; Katil Devleti Yıkmalıyız Sözüne İfade Özgürlüğüdür diyerek destek vermesi üzerine Mhp İl Başkanı Hasan Basri Sönmez tarafından şu sözler ile eleştirildi; Devletine Katil Demek; Atatürkçülüğün hangi ilkesinde mevcuttur bu anlayış Atatürk’e ve Türk Milletine İhanettir. Bu anlayış yerli ve milli bir anlayış ve duruş değildir. Devlet kavramı Türk Tarihinde her zaman mukaddes bir yapıdır. Devleti olmayanın ifade özgürlüğüde olmaz. Devleti olmayanın hürriyeti olmaz. Devleti olmayanın haysiyeti namusu olmaz. Devleti olmayanın özgürce dini inanışı olmaz. Devleti olmayan deyim yerindeyse bir hiçtir. Devletine Katil demek ve bunu ifade özgürlüğü olarak görmek ise gaflettir, ihanettir. Bunu savunmak Atatürk’ün Partisi olduğunu iddaa eden Chp Grup Başkanvekiline yakışmamıştır. Chp hangi düşünce sahipleri ile yönetildiğini ortaya koymuştur. Türk Milleti bu açıklama ile rahatsız olmuştur . Milletimizin onuru zedelenmiştir. Bu tarz zihniyet sahiplerini esefle kınıyoruz. Devletine Katil diyen zihniyet sahiplerini ve bu zihniyete sahip çıkanları Türk Milletinin vicdanlarına havale ederken Türk Adaleti önünde yargılanmalarının doğru olacağını buradan söylemek istiyoruz. Devletine Katil Demek ve bu anlayışa sahip çıkmak Türk Düşmanlığıdır. Yazıklar olsun bu zihniyete diyorum. Türk Devletini Katil görenler kendilerini özgür hissedecekleri bir ülkeye göç etsinler.
Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl Başkanı Hasan Basri Sönmez’den Sert Açıklama

Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl Başkanı Hasan Basri Sönmez’den Sert Açıklama

“ Katil Devleti Yıkmalıyız” diyen Tip vekili Ahmet Şık’ın açıklamalarına Chp Milletvekili ve Grup Başkanvekili Özgür Özel; Katil Devleti Yıkmalıyız Sözüne İfade Özgürlüğüdür diyerek destek vermesi üzerine Mhp İl Başkanı Hasan Basri Sönmez tarafından şu sözler ile eleştirildi; Devletine Katil Demek; Atatürkçülüğün hangi ilkesinde mevcuttur bu anlayış Atatürk’e ve Türk Milletine İhanettir. Bu anlayış yerli ve milli bir anlayış ve duruş değildir. Devlet kavramı Türk Tarihinde her zaman mukaddes bir yapıdır. Devleti olmayanın ifade özgürlüğüde olmaz. Devleti olmayanın hürriyeti olmaz. Devleti olmayanın haysiyeti namusu olmaz.

Devleti olmayanın özgürce dini inanışı olmaz. Devleti olmayan deyim yerindeyse bir hiçtir. Devletine Katil demek ve bunu ifade özgürlüğü olarak görmek ise gaflettir, ihanettir. Bunu savunmak Atatürk’ün Partisi olduğunu iddaa eden Chp Grup Başkanvekiline yakışmamıştır. Chp hangi düşünce sahipleri ile yönetildiğini ortaya koymuştur. Türk Milleti bu açıklama ile rahatsız olmuştur . Milletimizin onuru zedelenmiştir. Bu tarz zihniyet sahiplerini esefle kınıyoruz. Devletine Katil diyen zihniyet sahiplerini ve bu zihniyete sahip çıkanları Türk Milletinin vicdanlarına havale ederken Türk Adaleti önünde yargılanmalarının doğru olacağını buradan söylemek istiyoruz.

Devletine Katil Demek ve bu anlayışa sahip çıkmak Türk Düşmanlığıdır. Yazıklar olsun bu zihniyete diyorum.

Türk Devletini Katil görenler kendilerini özgür hissedecekleri bir ülkeye göç etsinler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.