Milletvekili Özel’den kandil mesajı

GÜNDEM 18.02.2021 - 23:02, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2506+ kez okundu.
 

Milletvekili Özel’den kandil mesajı

Milletvekili Özel’den kandil mesajı
AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Milletvekili Özel mesajında tüm Ispartalıların Regaip Kandilini kutladı. AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı. Tüm Ispartalıların ve İslam aleminin Regaip Kandilini kutlayan Milletvekili Özel, üç ayların rahmet ve bereket iklimini daha da artırdığını söyledi. Milletvekili Özel, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Peygamber Efendimiz, Recep ayı girdiğinde, ‘Allah’ım, Recep ve Şaban aylarını bize mübarek kıl ve bizi Ramazan’a kavuştur’ şeklinde dua etmiş ve bu kutlu zamanların önemine dikkat çekmiştir. Bu nedenle bu günler Müslümanlar için çok önemli günlerdir. Bu günlerde rabbimize dua ederek birlik ve beraberliğimizin daha da kuvvetlenmesini, rahmet ve bereket ikliminin daha da artmasını yüce rabbimizden niyaz ediyoruz. Bu gecelerde kendimize, ve bütün herkese karşı sorumluluklarımızı muhasebe ederek, daha güzel bir hayat adına yeni bir başlangıç yapmak için önemli fırsattır. Bu duygu ve düşüncelerle başta tüm İslam Aleminin, Ispartalı hemşehrilerimin Regaip Kandilini kutlar, hayırlara vesile olmasını yüce Rabbim'den niyaz ederim.”
Milletvekili Özel’den kandil mesajı

AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Özel mesajında tüm Ispartalıların Regaip Kandilini kutladı. AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı. Tüm Ispartalıların ve İslam aleminin Regaip Kandilini kutlayan Milletvekili Özel, üç ayların rahmet ve bereket iklimini daha da artırdığını söyledi.

Milletvekili Özel, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Peygamber Efendimiz, Recep ayı girdiğinde, ‘Allah’ım, Recep ve Şaban aylarını bize mübarek kıl ve bizi Ramazan’a kavuştur’ şeklinde dua etmiş ve bu kutlu zamanların önemine dikkat çekmiştir. Bu nedenle bu günler Müslümanlar için çok önemli günlerdir. Bu günlerde rabbimize dua ederek birlik ve beraberliğimizin daha da kuvvetlenmesini, rahmet ve bereket ikliminin daha da artmasını yüce rabbimizden niyaz ediyoruz. Bu gecelerde kendimize, ve bütün herkese karşı sorumluluklarımızı muhasebe ederek, daha güzel bir hayat adına yeni bir başlangıç yapmak için önemli fırsattır. Bu duygu ve düşüncelerle başta tüm İslam Aleminin, Ispartalı hemşehrilerimin Regaip Kandilini kutlar, hayırlara vesile olmasını yüce Rabbim'den niyaz ederim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.