Milletvekili Özel’den bayram mesajı

GÜNDEM 24.05.2020 - 01:00, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1449+ kez okundu.
 

Milletvekili Özel’den bayram mesajı

Milletvekili Özel’den bayram mesajı
Milletvekili Özel’den bayram mesajı “Sokaklar boş kalsa da, gönüllerimiz kalabalık” AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir ramazan ayının daha geride bırakıldığını vurguladı. Ramazanı geride bırakmanın hüznünü yaşarken, bayrama ulaşmanın coşkusunu yaşadıklarını belirten Milletvekili Özel, “ancak bu bayramda sokağa çıkma kısıtlaması nedeni ile evlerdeyiz. Sokaklar her ne kadar da boş kalsa da gönüllerimiz hep kalabalık. Bu bayramda kalplerimiz bir ve beraber. İnşallah bu bayramdan sonra daha güzel bayramlar yaşayacağız. Bayram günlerinde iletişim anaçları ile sevdiklerimiz ile mutluluğumuzu paylayacağımıza inanıyorum. Hep birlikte dikkatli davranır, kurallara uyar, maske-mesafe-temizlik hassasiyetine riayet edersek Allah'ın izniyle, bu süreçten de alnımızın akıyla çıkacağımız muhakkaktır.  Bu doğrultuda Cenabı Allah’tan, sevgi, kardeşlik, yardımlaşma , dayanışma günleri olan Ramazan Bayramımızın hakkıyla idrak etmemizi diliyorum. Ramazan Bayramının milletimiz, İslam alemi ve insanlık alemi için hayırlara vesile olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyor, tüm hemşehrilerimizin, milletimizin ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum”
Milletvekili Özel’den bayram mesajı

Milletvekili Özel’den bayram mesajı

“Sokaklar boş kalsa da, gönüllerimiz kalabalık”

AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir ramazan ayının daha geride bırakıldığını vurguladı.

Ramazanı geride bırakmanın hüznünü yaşarken, bayrama ulaşmanın coşkusunu yaşadıklarını belirten Milletvekili Özel, “ancak bu bayramda sokağa çıkma kısıtlaması nedeni ile evlerdeyiz. Sokaklar her ne kadar da boş kalsa da gönüllerimiz hep kalabalık. Bu bayramda kalplerimiz bir ve beraber. İnşallah bu bayramdan sonra daha güzel bayramlar yaşayacağız. Bayram günlerinde iletişim anaçları ile sevdiklerimiz ile mutluluğumuzu paylayacağımıza inanıyorum. Hep birlikte dikkatli davranır, kurallara uyar, maske-mesafe-temizlik hassasiyetine riayet edersek Allah'ın izniyle, bu süreçten de alnımızın akıyla çıkacağımız muhakkaktır. 

Bu doğrultuda Cenabı Allah’tan, sevgi, kardeşlik, yardımlaşma , dayanışma günleri olan Ramazan Bayramımızın hakkıyla idrak etmemizi diliyorum. Ramazan Bayramının milletimiz, İslam alemi ve insanlık alemi için hayırlara vesile olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyor, tüm hemşehrilerimizin, milletimizin ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.