Milletvekili Özel'den Anneler Günü Mesajı

GÜNDEM 12.05.2019 - 14:18, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1950+ kez okundu.
 

Milletvekili Özel'den Anneler Günü Mesajı

Milletvekili Özel'den Anneler Günü Mesajı
AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Annelerin her zaman baş tacı olduğunu söyleyen Milletvekili Özel, "Anneler her zaman hürmetlerin en büyüğünü hak ediyor" dedi.   AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi, Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve Isparta Milletvekili Recep Özel, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Anne sevgisinin insan yaşamındaki en özel sevgilerden biri olduğuna dikkat çeken Recep Özel, "öyle ki cennetin bile anaların ayakları altında olduğu inancımızın arasında yer almaktadır" dedi. Anneleri her zaman baş tacı olduğunu söyleyen AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, 'ana gibi yar olmaz' şiarıyla annelerin her zaman hürmetlerin en büyüğünü hak ettiğini söyledi. Annelerin her zaman yüzünün gülmesini istediklerinin altını çizen Milletvekili Özel, mesajında şu görüşlere yer verdi: "Ülkemizin varlığı, birlik ve bütünlüğü için canını seve seve feda eden aziz şehitlerimizin emaneti olan annelerimiz başta olmak üzere, bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan bütün annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, saygı ve selamlarımı sunuyor, ellerinden hürmetle öpüyorum.”  
Milletvekili Özel'den Anneler Günü Mesajı

AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Annelerin her zaman baş tacı olduğunu söyleyen Milletvekili Özel, "Anneler her zaman hürmetlerin en büyüğünü hak ediyor" dedi.

 

AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi, Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve Isparta Milletvekili Recep Özel, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Anne sevgisinin insan yaşamındaki en özel sevgilerden biri olduğuna dikkat çeken Recep Özel, "öyle ki cennetin bile anaların ayakları altında olduğu inancımızın arasında yer almaktadır" dedi.

Anneleri her zaman baş tacı olduğunu söyleyen AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, 'ana gibi yar olmaz' şiarıyla annelerin her zaman hürmetlerin en büyüğünü hak ettiğini söyledi.

Annelerin her zaman yüzünün gülmesini istediklerinin altını çizen Milletvekili Özel, mesajında şu görüşlere yer verdi:

"Ülkemizin varlığı, birlik ve bütünlüğü için canını seve seve feda eden aziz şehitlerimizin emaneti olan annelerimiz başta olmak üzere, bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan bütün annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, saygı ve selamlarımı sunuyor, ellerinden hürmetle öpüyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.