Milletvekili Özel'den 19 Mayıs mesajı

18.05.2019 - 14:33, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1709+ kez okundu.
 

Milletvekili Özel'den 19 Mayıs mesajı

Milletvekili Özel'den 19 Mayıs mesajı
AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, 100'üncü yılını kutladığımız 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, milli mücadelenin 100. yıldönümü nedeniyle bir açıklama yaptı.  İşgal altındaki vatan topraklarının kurtarılması amacıyla başlatılan yolculuğun 100. Yılını büyük bir coşku ile kutlamanın haklı gururu ve onurunu yaşadıklarını belirten AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğindeki Kurtuluş Savaşı'nın Anadolu halkının her türlü zorluklar içerisinde neler yapabileceğinin bir göstergesi olduğunu söyledi. Vatanın bölünmez bütünlüğünün, bağımsızlığının gelecek kuşaklara aktarılmasında gençlere büyük görevler düştüğünü ifade eden Recep Özel, "Gençlerimizin bu emanete en iyi şekilde sahip çıkacağından hiç şüphemiz yoktur. Tarihin derinliklerinden aldığı gücü unutturmayarak çağdaş muasır medeniyetler seviyesine çıkartacak gençler yetiştirmek de en temel görevimizdir.Türkiye Cumhuriyetinin birer neferi olarak Türk gençliğinin, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vatanına, bayrağına, milletine her zamankinden daha çok çalışacağına yürekten inanıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle milli mücadelenin 100. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm milli mücadele kahramanlarını rahmetle anıyoruz. Ebediyete intikal eden kahraman gazilerimize Allah'tan rahmet, hayatta olanlara ise minnetlerimizi sunuyoruz. Tüm gençlerimizin de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını sevgi ve saygıyla kutluyorum."  
Milletvekili Özel'den 19 Mayıs mesajı

AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, 100'üncü yılını kutladığımız 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, milli mücadelenin 100. yıldönümü nedeniyle bir açıklama yaptı.  İşgal altındaki vatan topraklarının kurtarılması amacıyla başlatılan yolculuğun 100. Yılını büyük bir coşku ile kutlamanın haklı gururu ve onurunu yaşadıklarını belirten AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğindeki Kurtuluş Savaşı'nın Anadolu halkının her türlü zorluklar içerisinde neler yapabileceğinin bir göstergesi olduğunu söyledi.

Vatanın bölünmez bütünlüğünün, bağımsızlığının gelecek kuşaklara aktarılmasında gençlere büyük görevler düştüğünü ifade eden Recep Özel, "Gençlerimizin bu emanete en iyi şekilde sahip çıkacağından hiç şüphemiz yoktur. Tarihin derinliklerinden aldığı gücü unutturmayarak çağdaş muasır medeniyetler seviyesine çıkartacak gençler yetiştirmek de en temel görevimizdir.Türkiye Cumhuriyetinin birer neferi olarak Türk gençliğinin, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vatanına, bayrağına, milletine her zamankinden daha çok çalışacağına yürekten inanıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle milli mücadelenin 100. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm milli mücadele kahramanlarını rahmetle anıyoruz. Ebediyete intikal eden kahraman gazilerimize Allah'tan rahmet, hayatta olanlara ise minnetlerimizi sunuyoruz. Tüm gençlerimizin de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını sevgi ve saygıyla kutluyorum."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.