Milletvekili Gökgöz, kızını evlendirdi

GÜNDEM 07.11.2021 - 23:38, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2232+ kez okundu.
 

Milletvekili Gökgöz, kızını evlendirdi

Milletvekili Gökgöz, kızını evlendirdi
AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz'ün kızı Ayşe ile Ömer Cemil evlendi. Isperlos Düğün Salonu'nda düzenlenen nikah törenine çok sayıda davetli katıldı. Genç çiftin nikahını Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen kıyarken, şahitliğini ise TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Vali Ömer Seymenoğlu, Trabzon Milletvekili Muammer Balta, Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, AK Parti İl Başkan Vekili Hamidullah Armağan yaptı. Bizde Bomba 32 Ailesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar dileriz.  
Milletvekili Gökgöz, kızını evlendirdi

AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz'ün kızı Ayşe ile Ömer Cemil evlendi.

Isperlos Düğün Salonu'nda düzenlenen nikah törenine çok sayıda davetli katıldı.

Genç çiftin nikahını Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen kıyarken, şahitliğini ise TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Vali Ömer Seymenoğlu, Trabzon Milletvekili Muammer Balta, Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, AK Parti İl Başkan Vekili Hamidullah Armağan yaptı. Bizde Bomba 32 Ailesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.