MİLLETVEKİLİ GÖKGÖZ’DEN REGAİP KANDİLİ MESAJI

GÜNDEM 18.02.2021 - 22:45, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2864+ kez okundu.
 

MİLLETVEKİLİ GÖKGÖZ’DEN REGAİP KANDİLİ MESAJI

MİLLETVEKİLİ GÖKGÖZ’DEN REGAİP KANDİLİ MESAJI
  Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Regaip Kandili dolayısı ile mesaj yayınladı.   Milletvekili Gökgöz mesajında; "Rahmet ve mağfiret kapılarının sonuna kadar açıldığı, manevi duygularımızın doruğa ulaştığı mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandil’ine kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Regaip Kandili başta olmak üzere bu geceleri ve üç ayları fırsat bilerek, Yüce Rabbimizin af ve mağfiretine sığınmalı, tevbede bulunmalıyız. Peygamber Efendimiz (s.a.v)’in, “Allah'ım! Receb ve Şâban'ı hakkımızda mübarek eyle, bizi Ramazan'a ulaştır.” duasına iştirak ederek, üç ayları ve üç aylarımız içerisinde bulunan bu manevi gecelerimizi bağışlanmaya birer vesile olarak değerlendirip, en iyi şekilde ihya ve idrak etmeliyiz. Bu duygu ve düşünceler ile bu gece yapacağımız duaların kabul, ibadetlerimizin makbul olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Başta Ispartalı hemşehrilerim olmak üzere bütün İslam aleminin Mübarek Regaip Kandili’ni tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”ifadelerini kullandı.
MİLLETVEKİLİ GÖKGÖZ’DEN REGAİP KANDİLİ MESAJI

 

Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Regaip Kandili dolayısı ile mesaj yayınladı.

 

Milletvekili Gökgöz mesajında; "Rahmet ve mağfiret kapılarının sonuna kadar açıldığı, manevi duygularımızın doruğa ulaştığı mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandil’ine kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Regaip Kandili başta olmak üzere bu geceleri ve üç ayları fırsat bilerek, Yüce Rabbimizin af ve mağfiretine sığınmalı, tevbede bulunmalıyız. Peygamber Efendimiz (s.a.v)’in, “Allah'ım! Receb ve Şâban'ı hakkımızda mübarek eyle, bizi Ramazan'a ulaştır.” duasına iştirak ederek, üç ayları ve üç aylarımız içerisinde bulunan bu manevi gecelerimizi bağışlanmaya birer vesile olarak değerlendirip, en iyi şekilde ihya ve idrak etmeliyiz. Bu duygu ve düşünceler ile bu gece yapacağımız duaların kabul, ibadetlerimizin makbul olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Başta Ispartalı hemşehrilerim olmak üzere bütün İslam aleminin Mübarek Regaip Kandili’ni tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.