MİLLETVEKİLİ GÖKGÖZ’DEN BERAT KANDİLİ MESAJI

GÜNDEM 27.03.2021 - 22:17, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2789+ kez okundu.
 

MİLLETVEKİLİ GÖKGÖZ’DEN BERAT KANDİLİ MESAJI

MİLLETVEKİLİ GÖKGÖZ’DEN BERAT KANDİLİ MESAJI
  Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Berat Kandili dolayısı ile mesaj yayınladı. Milletvekili Gökgöz mesajında; "Her yıl gelişiyle pek çok güzelliğin yaşandığı rahmet, mağfiret ve kurtuluş vesilesi Ramazan-ı Şerif’in habercisi olan Berat gecesine kavuşmanın sevinci içerisindeyiz. Berat, tövbe ve dua zamanıdır. Berat bizlere varlığımızı yeniden gözden geçirme, muhasebe ve tefekkür imkanı kazandıran bir fırsat gecesidir. Berat gecesi ellerin duaya, gönüllerin semaya açıldığı gecedir. Rabbimize yönelip mağfiret iklimine girmenin adıdır. Ebedi hayatta kurtuluş beratını alabilmek için bu gecenin feyzinden ve bereketinden istifade edelim. Berat Kandilini fırsat bilerek iç dünyamıza doğru bir yolculuk yapalım. Yüce Mevla’mız, günah yüklerinden arınmış, suçlarından berat etmiş kullar olarak Ramazan'a ulaşmamızı nasip eylesin. Bu duygu ve düşünceler ile bu gece yapacağımız duaların kabul, ibadetlerimizin makbul olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Başta Ispartalı hemşehrilerim olmak üzere bütün İslam aleminin Mübarek Berat Kandili’ni tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”ifadelerini kullandı.
MİLLETVEKİLİ GÖKGÖZ’DEN BERAT KANDİLİ MESAJI

 

Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Berat Kandili dolayısı ile mesaj yayınladı.

Milletvekili Gökgöz mesajında; "Her yıl gelişiyle pek çok güzelliğin yaşandığı rahmet, mağfiret ve kurtuluş vesilesi Ramazan-ı Şerif’in habercisi olan Berat gecesine kavuşmanın sevinci içerisindeyiz. Berat, tövbe ve dua zamanıdır. Berat bizlere varlığımızı yeniden gözden geçirme, muhasebe ve tefekkür imkanı kazandıran bir fırsat gecesidir. Berat gecesi ellerin duaya, gönüllerin semaya açıldığı gecedir. Rabbimize yönelip mağfiret iklimine girmenin adıdır. Ebedi hayatta kurtuluş beratını alabilmek için bu gecenin feyzinden ve bereketinden istifade edelim. Berat Kandilini fırsat bilerek iç dünyamıza doğru bir yolculuk yapalım. Yüce Mevla’mız, günah yüklerinden arınmış, suçlarından berat etmiş kullar olarak Ramazan'a ulaşmamızı nasip eylesin. Bu duygu ve düşünceler ile bu gece yapacağımız duaların kabul, ibadetlerimizin makbul olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Başta Ispartalı hemşehrilerim olmak üzere bütün İslam aleminin Mübarek Berat Kandili’ni tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.