MİLLETVEKİLİ ADAYLARI İÇİN OY KULLANDILAR

23.03.2015 - 18:27, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2980+ kez okundu.
 

MİLLETVEKİLİ ADAYLARI İÇİN OY KULLANDILAR

Ak Parti'de 2015 Genel Seçimleri öncesinde yaşanan'milletvekili aday adaylığı süreci' yoğunluğu devam ediyor.
Ak Parti İl Teşkilatı kısa bir süre önce il delegelerine milletvekili aday adaylarının seçimi için temayül yoklaması yapmıştı. Ak Parti bugün ise ilk kez Sivil Toplum Kuruluşlarına kimleri milletvekili görmek istediklerini soruyor. Ak Parti il binasında yapılan yoklama oylama yaklaşık 4 Bin kişi katıldı. Oylama akşam 17:00'da sona erecek. Yoklamaya sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri de büyük ilgi gösterdi
Ak Parti'de 2015 Genel Seçimleri öncesinde yaşanan'milletvekili aday adaylığı süreci' yoğunluğu devam ediyor.

Ak Parti İl Teşkilatı kısa bir süre önce il delegelerine milletvekili aday adaylarının seçimi için temayül yoklaması yapmıştı. Ak Parti bugün ise ilk kez Sivil Toplum Kuruluşlarına kimleri milletvekili görmek istediklerini soruyor.

Ak Parti il binasında yapılan yoklama oylama yaklaşık 4 Bin kişi katıldı. Oylama akşam 17:00'da sona erecek. Yoklamaya sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri de büyük ilgi gösterdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.