Migros Kavşağı ve Mimar Sinan Caddesi’nde Sorun Büyük

GÜNDEM 03.02.2016 - 12:22, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2348+ kez okundu.
 

Migros Kavşağı ve Mimar Sinan Caddesi’nde Sorun Büyük

Belediye Meclisi’nin Şubat ayı toplantıları önceki gün başladı. Belediye Meclisi'nin Şubat dönemi açılış toplantısına misafir olarak katılan Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Mahmut Bülbül, Isparta'nın en önemli sorunu olan trafik sıkışıklığı olduğunu vurguladı.
Meclis toplantısında söz alarak bir konuşma yapan Başkan Bülbül; “Yaşanabilir şehir olma açısından bende Konsey olarak meclis üyesi arkadaşlarımızın görüşlerine katılıyorum. Şehrimizi daha da güzelleştirecek bazı çalışmalar hakkında önerilerimiz olacaktır. Bundan sonraki çalışmalarımız konusunda sizlere bazı önerilerimizi sunmak istiyoruz. Ben, özellikle trafik konusunda otopark çalışmalarınızı takdirle karşıladığı ifade etmek istiyorum. Ancak, trafik sorunu, trafik sıkışıklığı bu yaşanabilir şehirlerin en önemli sorunlarından birisi. Yaşanabilir kent olması noktasında yaptığınız yatırımlar ve otopark çalışmaları konusunda sizleri kutlarım. Yaşanabilir şehirlerin en önemli sorunu trafik sorunudur. Trafik sorunu olan şehirlerde de yaşanabilirlik sorun olur. Devlet Hastanelerinin toplanacağı DDY Garı, Eğirdir Yolu güzergâhında önümüzdeki dönemde trafik sıkışacaktır. Bugünden kavşak düzenlemesi için önlemler alınmalı ve çalışmalara başlanmalıdır. imar Sinan Caddesi keza sıkıntılı. Trafik sıkıntısı yaşanıyor. Bu konulara çözüm bulunması gerekiyor. Şehir Hastanesi'nin önünde bulunan DDY Kavşağı'nda da belediye olarak bugünden bir çalışma başlatılması gerektiğini düşünüyorum. Dolayısıyla acil olan 3 kavşağımız var ve bunları yapmak yada yaptırmak sorundayız” dedi.
Belediye Meclisi’nin Şubat ayı toplantıları önceki gün başladı. Belediye Meclisi'nin Şubat dönemi açılış toplantısına misafir olarak katılan Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Mahmut Bülbül, Isparta'nın en önemli sorunu olan trafik sıkışıklığı olduğunu vurguladı.

Meclis toplantısında söz alarak bir konuşma yapan Başkan Bülbül; “Yaşanabilir şehir olma açısından bende Konsey olarak meclis üyesi arkadaşlarımızın görüşlerine katılıyorum. Şehrimizi daha da güzelleştirecek bazı çalışmalar hakkında önerilerimiz olacaktır. Bundan sonraki çalışmalarımız konusunda sizlere bazı önerilerimizi sunmak istiyoruz. Ben, özellikle trafik konusunda otopark çalışmalarınızı takdirle karşıladığı ifade etmek istiyorum. Ancak, trafik sorunu, trafik sıkışıklığı bu yaşanabilir şehirlerin en önemli sorunlarından birisi.

Yaşanabilir kent olması noktasında yaptığınız yatırımlar ve otopark çalışmaları konusunda sizleri kutlarım. Yaşanabilir şehirlerin en önemli sorunu trafik sorunudur. Trafik sorunu olan şehirlerde de yaşanabilirlik sorun olur. Devlet Hastanelerinin toplanacağı DDY Garı, Eğirdir Yolu güzergâhında önümüzdeki dönemde trafik sıkışacaktır. Bugünden kavşak düzenlemesi için önlemler alınmalı ve çalışmalara başlanmalıdır.

imar Sinan Caddesi keza sıkıntılı. Trafik sıkıntısı yaşanıyor. Bu konulara çözüm bulunması gerekiyor. Şehir Hastanesi'nin önünde bulunan DDY Kavşağı'nda da belediye olarak bugünden bir çalışma başlatılması gerektiğini düşünüyorum. Dolayısıyla acil olan 3 kavşağımız var ve bunları yapmak yada yaptırmak sorundayız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.