MHP’lilerden Denizli çıkarması

SİYASET 26.02.2016 - 01:49, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1666+ kez okundu.
 

MHP’lilerden Denizli çıkarması

MHP’lilerden Denizli çıkarması MHP’de saflar iyice belirginleşmeye başladı. Isparta’da da olağanüstü kongre isteyenler kervanına katılan 800 partili Genel Başkan adayı Meral Akşener’e destek için Denizli’ye gitti.   Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nde olağanüstü kurultay çekişme ve çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bilindiği gibi; Genel Merkez düzeyindeki olaylarda son olarak, olağanüstü kurultay isteyen Genel Başkan adayları Meral Akşener, Sinan Oğan ve  Koray Aydın topladıkları imzaları geçtiğimiz ay Genel Merkeze sunarak kurultay talebinde bulunmuşlar. Ancak, Genel Merkez kurultay tarihi olarak 18 Mart 2018 tarihini adres göstermesi üzerine konuyu mahkemeye taşımışlardı. AKŞENER’E DESTEK GİDEREK ARTIYOR Bu durumda MHP'de yıllаrdır konuşulan Meral Akşener ve Bahçeli arasındaki çеkişmе giderek аrtmaya başlamıştı ve bu konudaki çekişme de tüm hızıyla devam ediyor. Bu doğrultuda; 10 Şubat 2016 tarihinde önce Partinin eski İl Başkanları Erdoğan Cabıoğlu, Mustafa Şimşek,  İşadamı Mehmet Şimşek, Isparta Ülkü Ocakları eski Başkanı Şemsettin Gül, MHP İl Yöneticisi Ramazan Çolak Genel Başkan adayı Meral Akşener’i Ankara’daki Seçim Bürosunda ziyaret etmiş, ardından 16 Şubat 2016 tarihinde de Yalvaç Belediye Başkanı Hilmi Tütüncü ve Yalvaç Belediye Meclisini MHP’li üyeleri, Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala ve MHP’li Meclis üyeleri, Hüyüklü Belediye Başkanı ve Belediye Meclisi MHP’li üyeleri olmak üzere toplam 25 kişilik bir heyet Genel Başkan Yardımcısı Meral Akşener’i ziyaret etmişlerdi. 800 PARTİLİ MERAL AKŞENER’E DESTEK İÇİN DENİZLİ İLİNE GİTTİ MHP’deki bu şok gelişmelerin sonu bitmek bilmiyor. Önceki gün de Isparta’dan daha önce Meral Akşener’i Ankara’da ziyaret eden eski İl Başkanı ve yöneticiler ile Belediye Başkanları ve Meclis üyeleri ile partililerden oluşan toplam 800 kişilik bir heyet Denizli’ye gelen Meral Akşener’e destek için bu ile gittiler. DENİZLİ TEŞKİLATI BAHÇELİ TARAFINDAN GÖREVDEN ALINMIŞTI Bilindiği gibi; Denizli başta olmak üzere Uşak ve bir çok şehrin MHP teşkilatları olağanüstü kongre için imza vermelerinden dolayı Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından geçtiğimiz günlerde görevlerinden alınmışlardı.

MHP’lilerden Denizli çıkarması
MHP’de saflar iyice belirginleşmeye başladı. Isparta’da da olağanüstü kongre isteyenler kervanına katılan 800 partili Genel Başkan adayı Meral Akşener’e destek için Denizli’ye gitti.
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nde olağanüstü kurultay çekişme ve çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bilindiği gibi; Genel Merkez düzeyindeki olaylarda son olarak, olağanüstü kurultay isteyen Genel Başkan adayları Meral Akşener, Sinan Oğan ve  Koray Aydın topladıkları imzaları geçtiğimiz ay Genel Merkeze sunarak kurultay talebinde bulunmuşlar. Ancak, Genel Merkez kurultay tarihi olarak 18 Mart 2018 tarihini adres göstermesi üzerine konuyu mahkemeye taşımışlardı.
AKŞENER’E DESTEK GİDEREK ARTIYOR
Bu durumda MHP'de yıllаrdır konuşulan Meral Akşener ve Bahçeli arasındaki çеkişmе giderek аrtmaya başlamıştı ve bu konudaki çekişme de tüm hızıyla devam ediyor.
Bu doğrultuda; 10 Şubat 2016 tarihinde önce Partinin eski İl Başkanları Erdoğan Cabıoğlu, Mustafa Şimşek,  İşadamı Mehmet Şimşek, Isparta Ülkü Ocakları eski Başkanı Şemsettin Gül, MHP İl Yöneticisi Ramazan Çolak Genel Başkan adayı Meral Akşener’i Ankara’daki Seçim Bürosunda ziyaret etmiş, ardından 16 Şubat 2016 tarihinde de Yalvaç Belediye Başkanı Hilmi Tütüncü ve Yalvaç Belediye Meclisini MHP’li üyeleri, Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala ve MHP’li Meclis üyeleri, Hüyüklü Belediye Başkanı ve Belediye Meclisi MHP’li üyeleri olmak üzere toplam 25 kişilik bir heyet Genel Başkan Yardımcısı Meral Akşener’i ziyaret etmişlerdi.
800 PARTİLİ MERAL AKŞENER’E
DESTEK İÇİN DENİZLİ İLİNE GİTTİ

MHP’deki bu şok gelişmelerin sonu bitmek bilmiyor. Önceki gün de Isparta’dan daha önce Meral Akşener’i Ankara’da ziyaret eden eski İl Başkanı ve yöneticiler ile Belediye Başkanları ve Meclis üyeleri ile partililerden oluşan toplam 800 kişilik bir heyet Denizli’ye gelen Meral Akşener’e destek için bu ile gittiler.
DENİZLİ TEŞKİLATI BAHÇELİ
TARAFINDAN GÖREVDEN ALINMIŞTI

Bilindiği gibi; Denizli başta olmak üzere Uşak ve bir çok şehrin MHP teşkilatları olağanüstü kongre için imza vermelerinden dolayı Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından geçtiğimiz günlerde görevlerinden alınmışlardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.