MHP'Lİ YÖNETİCİ KİME GÖNDERME YAPTI

SİYASET 02.11.2015 - 14:33, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1098+ kez okundu.
 

MHP'Lİ YÖNETİCİ KİME GÖNDERME YAPTI

Milliyetci Hareket Partisinin ülke genelindeki aldığı oy oranlarıyla ilgili selzenişler ve rahatsızlıklar gün yüzüne çıkmaya başladı. Milliyetci Hareket Partisi üyesi olan ve aynı zamanda İl yöneticiliği görevi yapan MHP'li İşadamı Hüseyin Kara'nın Facebbok sosyal paylaşım sitesi hesabından 'Makamında fosilleşmiş siyasetci istemiyorum' sözleri dikkatleri üzerine topladı.  Makamında fosilleşmiş siyasetci istemiyorum diyerek tepki gösteren MHP'li İşadamı Kara bu yazı ile kime gönderme yaptığı bilinmiyor. Bu Yazıyı ya Milliyetci Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeliye, yada MHP Isparta İl Başkanı İsa Yalçın'a gönderme yaptığı tahmin ediliyor.   

Milliyetci Hareket Partisinin ülke genelindeki aldığı oy oranlarıyla ilgili selzenişler ve rahatsızlıklar gün yüzüne çıkmaya başladı. Milliyetci Hareket Partisi üyesi olan ve aynı zamanda İl yöneticiliği görevi yapan MHP'li İşadamı Hüseyin Kara'nın Facebbok sosyal paylaşım sitesi hesabından 'Makamında fosilleşmiş siyasetci istemiyorum' sözleri dikkatleri üzerine topladı. 

Makamında fosilleşmiş siyasetci istemiyorum diyerek tepki gösteren MHP'li İşadamı Kara bu yazı ile kime gönderme yaptığı bilinmiyor. Bu Yazıyı ya Milliyetci Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeliye, yada MHP Isparta İl Başkanı İsa Yalçın'a gönderme yaptığı tahmin ediliyor. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.