MHP'li Başkanlardan Bilgiç'e Ziyaret

GÜNDEM 26.04.2019 - 10:44, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1893+ kez okundu.
 

MHP'li Başkanlardan Bilgiç'e Ziyaret

MHP'li Başkanlardan Bilgiç'e Ziyaret
MHPli Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü ve Eğirdir Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala, Ankara'da Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'i makamında ziyaret etti. 31 Mart seçimlerinin ardından tekrar göreve seçilen Yalvaç Belediye Başkanı Tütüncü ve Sarıidris Belediye Başkanı Pala, Başkanvekili Bilgiç'i ziyaret etti. Ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
MHP'li Başkanlardan Bilgiç'e Ziyaret

MHPli Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü ve Eğirdir Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala, Ankara'da Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'i makamında ziyaret etti.

31 Mart seçimlerinin ardından tekrar göreve seçilen Yalvaç Belediye Başkanı Tütüncü ve Sarıidris Belediye Başkanı Pala, Başkanvekili Bilgiç'i ziyaret etti. Ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.