MHP'li aday yağ ile oy istiyor

SİYASET 06.10.2015 - 20:08, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1166+ kez okundu.
 

MHP'li aday yağ ile oy istiyor

1 Kasım için seçim çalışmalarına başlayan MHP'li Lütfü Türkkan, seçmene yağ dağıtmaya başladı.
1 Kasım genel seçimlerine bir aydan az bir süre kala, siyasi partiler ve milletvekili adayları seçim çalışmalarına devam ediyor. MHP’nin Kocaeli Milletvekili adayı Lütfü Türkkan'ın seçim çalışmalarına devam ederken seçmenlere litrelik yağ dağıttığı ortaya çıktı. CHP ŞEKER VE KURU KAHVE DAĞITMIŞTI 7 Haziran genel seçimleri öncesi, bazı CHP'li adaylar şeker ve kuru kahve dağıtarak seçmenin oyunu almak istemişti.
1 Kasım için seçim çalışmalarına başlayan MHP'li Lütfü Türkkan, seçmene yağ dağıtmaya başladı.

1 Kasım genel seçimlerine bir aydan az bir süre kala, siyasi partiler ve milletvekili adayları seçim çalışmalarına devam ediyor.

MHP’nin Kocaeli Milletvekili adayı Lütfü Türkkan'ın seçim çalışmalarına devam ederken seçmenlere litrelik yağ dağıttığı ortaya çıktı.

CHP ŞEKER VE KURU KAHVE DAĞITMIŞTI

7 Haziran genel seçimleri öncesi, bazı CHP'li adaylar şeker ve kuru kahve dağıtarak seçmenin oyunu almak istemişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.