MHP İl Başkanı H.Basri SÖNMEZ Regaib Kandilini Kutladı

18.02.2021 - 22:55, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1473+ kez okundu.
 

MHP İl Başkanı H.Basri SÖNMEZ Regaib Kandilini Kutladı

MHP İl Başkanı H.Basri SÖNMEZ Regaib Kandilini Kutladı
Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl Başkanı H.Basri SÖNMEZ, Tüm İslam Aleminin, Türk Milletinin, Isparta halkının ve Ülkücü camianın regaib kandilini kutladı. Kandiller insanları sevgi ve saygı çerçevesinde kalpleri birbirine yakınlaştıran, kardeşlik ve birliktelik duygularını en üst seviyeye çıkaran çok özel gecelerdir. Bu özel günlere sahip olan islam toplumları için refah müjdelerini de görmemiz gerekiyor. Regaib Kandili ayrıca bizlere hayatın geçici olduğunu ve geride sadece Allah’ın rızasına uygun iyi ve faydalı amellerin kalacağını hatırlatmaktadır. Mübarek aylar ve geceler bizler için fırsat günleridir. İnsanlarımızın, Allah’a daha derin bir şükür imkânı bulacağı kandil gecesinde, muhabbetin, birlikteliğin, kaynaşmanın artmasını ve mübarek gece hürmetine tüm insanlığın bu salgın hastalıktan biran önce kurtulmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, mübarek üç ayların başlangıcı, Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi olan Regaip Kandili’nin tüm İslam alemine sağlık, birliktelik ve huzur getirmesini dilerim
MHP İl Başkanı H.Basri SÖNMEZ Regaib Kandilini Kutladı

Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl Başkanı H.Basri SÖNMEZ, Tüm İslam Aleminin, Türk Milletinin, Isparta halkının ve Ülkücü camianın regaib kandilini kutladı.

Kandiller insanları sevgi ve saygı çerçevesinde kalpleri birbirine yakınlaştıran, kardeşlik ve birliktelik duygularını en üst seviyeye çıkaran çok özel gecelerdir. Bu özel günlere sahip olan islam toplumları için refah müjdelerini de görmemiz gerekiyor.
Regaib Kandili ayrıca bizlere hayatın geçici olduğunu ve geride sadece Allah’ın rızasına uygun iyi ve faydalı amellerin kalacağını hatırlatmaktadır. Mübarek aylar ve geceler bizler için fırsat günleridir. İnsanlarımızın, Allah’a daha derin bir şükür imkânı bulacağı kandil gecesinde, muhabbetin, birlikteliğin, kaynaşmanın artmasını ve mübarek gece hürmetine tüm insanlığın bu salgın hastalıktan biran önce kurtulmasını temenni ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle, mübarek üç ayların başlangıcı, Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi olan Regaip Kandili’nin tüm İslam alemine sağlık, birliktelik ve huzur getirmesini dilerim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.