MHP İL BAŞKANI BAYRAM'DAN MAKAM ARACI AÇIKLAMASI

GÜNDEM 15.11.2019 - 14:55, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2535+ kez okundu.
 

MHP İL BAŞKANI BAYRAM'DAN MAKAM ARACI AÇIKLAMASI

MHP İL BAŞKANI BAYRAM'DAN MAKAM ARACI AÇIKLAMASI
MHP İL Başkanı Nail Bayram, BLT Türk ekranlarında katıldığı "Gerçek Gündem" programında açıklamalarda bulundu. Gazeteciler Tarkan Çetin ve Mustafa Baş'ın sunduğu "Gerçek Gündem" programının bu haftaki konuğu MHP İl Başkanı Nail Bayram oldu. Başkan Bayram, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in makam aracı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Bayram açıklamasında; "Şükrü başkan o arabayı gidip alıp gelse inanın kamuoyu hiçbirşey demezdi. Hatta alkışlardı. Ama başkan bunu veya yanındaki danışman arkadaşı yanlış yönlendirdiler. İlk olarak haber yaptırdılar. "Başkan yolda kaldı, Allaha emanet gibi" haberler yapıldı. Tamam araçta sıkıntı olabilir, bizde de arıza açmıştı ve biz bunu hiçbir zaman haber yaptırmadık, dillendirmedik. Cumhurbaşkanımızın bile makam araçları olmak üzere ülkemizin içinde bulunduğu durumdan dolayı tasarrufa gitmemiz konusunda açıklamalar yapıyor. Ben daha öncede söyledim. Belediye başkanı beni temsil ediyor. Şehrül emin kişidir tabii ki en iyisine binecek. Bunu dolaylı yönlerle şöyle yaptım, böyle yaptım, deyip gizlemenin bir anlamı yok. Eğer vicdanın rahat değilse binmeyeceksin. Kusura bakmasın sonuçta bu araç kullanılsın diye gelmiş. Şükrü başkan Isparta halkının teveccühüyle belediye başkanı olmuştur. Şehrül emindir. 
MHP İL BAŞKANI BAYRAM'DAN MAKAM ARACI AÇIKLAMASI

MHP İL Başkanı Nail Bayram, BLT Türk ekranlarında katıldığı "Gerçek Gündem" programında açıklamalarda bulundu. Gazeteciler Tarkan Çetin ve Mustafa Baş'ın sunduğu "Gerçek Gündem" programının bu haftaki konuğu MHP İl Başkanı Nail Bayram oldu.

Başkan Bayram, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in makam aracı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Bayram açıklamasında; "Şükrü başkan o arabayı gidip alıp gelse inanın kamuoyu hiçbirşey demezdi. Hatta alkışlardı. Ama başkan bunu veya yanındaki danışman arkadaşı yanlış yönlendirdiler. İlk olarak haber yaptırdılar. "Başkan yolda kaldı, Allaha emanet gibi" haberler yapıldı. Tamam araçta sıkıntı olabilir, bizde de arıza açmıştı ve biz bunu hiçbir zaman haber yaptırmadık, dillendirmedik.

Cumhurbaşkanımızın bile makam araçları olmak üzere ülkemizin içinde bulunduğu durumdan dolayı tasarrufa gitmemiz konusunda açıklamalar yapıyor. Ben daha öncede söyledim. Belediye başkanı beni temsil ediyor. Şehrül emin kişidir tabii ki en iyisine binecek. Bunu dolaylı yönlerle şöyle yaptım, böyle yaptım, deyip gizlemenin bir anlamı yok. Eğer vicdanın rahat değilse binmeyeceksin. Kusura bakmasın sonuçta bu araç kullanılsın diye gelmiş. Şükrü başkan Isparta halkının teveccühüyle belediye başkanı olmuştur. Şehrül emindir. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.