MHP'DE MERKEZ İLÇE BAŞKANI DEĞİŞTİ

GÜNDEM 27.07.2020 - 17:09, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2928+ kez okundu.
 

MHP'DE MERKEZ İLÇE BAŞKANI DEĞİŞTİ

MHP'DE MERKEZ İLÇE BAŞKANI DEĞİŞTİ
MHP'DE MERKEZ İLÇE BAŞKANI DEĞİŞTİ YENİ BAŞKAN OSMAN GÜLAY     MHP Isparta Merkez İlçe Başkanlığında görev değişikliğine gidildi. Mevcut Başkan Gürsan Taştekin yerine Osman Gülay atandı. OSMAN GÜLAY KİMDİR? 1981 yılında Isparta Merkez Karaağaç Mahallesi doğumlu olan Osman Gülay ilkokulu Ülkü İlkokulunda, ortaokulu Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde, liseyi Isparta Şehit Ali İhsan Kalmaz Lisesinde tamamladıktan sonra üniversite eğitimini Süleyman Demirel Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. İş hayatında Isparta merkezde makine mühendisi olarak ticaretle uğraşmaktadır. Geçmiş dönemlerde Milliyetçi Hareket Partisi Merkez ilçe yönetimlerinde ve başkan yardımcılığı görevinde bulunmuştur. Ayrıca yerel seçimlerde Belediye Meclis Üyesi adayı da olmuştur. Sivil Toplum Kuruluşlarında kurucu başkanlık ve makine mühendisleri odası yönetiminde yöneticilik görevlerinde bulunmuştur. Evli ve üç çocuk babasıdır  
MHP'DE MERKEZ İLÇE BAŞKANI DEĞİŞTİ

MHP'DE MERKEZ İLÇE BAŞKANI DEĞİŞTİ

YENİ BAŞKAN OSMAN GÜLAY  

 

MHP Isparta Merkez İlçe Başkanlığında görev değişikliğine gidildi. Mevcut Başkan Gürsan Taştekin yerine Osman Gülay atandı.

OSMAN GÜLAY KİMDİR?

1981 yılında Isparta Merkez Karaağaç Mahallesi doğumlu olan Osman Gülay ilkokulu Ülkü İlkokulunda, ortaokulu Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde, liseyi Isparta Şehit Ali İhsan Kalmaz Lisesinde tamamladıktan sonra üniversite eğitimini Süleyman Demirel Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur.

İş hayatında Isparta merkezde makine mühendisi olarak ticaretle uğraşmaktadır. Geçmiş dönemlerde Milliyetçi Hareket Partisi Merkez ilçe yönetimlerinde ve başkan yardımcılığı görevinde bulunmuştur.

Ayrıca yerel seçimlerde Belediye Meclis Üyesi adayı da olmuştur.

Sivil Toplum Kuruluşlarında kurucu başkanlık ve makine mühendisleri odası yönetiminde yöneticilik görevlerinde bulunmuştur.

Evli ve üç çocuk babasıdır

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.