METRUK BİNA ALEV ALEV YANDI

GÜNDEM 04.09.2020 - 14:37, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2487+ kez okundu.
 

METRUK BİNA ALEV ALEV YANDI

METRUK BİNA ALEV ALEV YANDI
Isparta’da Sülübey Mahallesi 3706. Sokaktaki metruk binada çıkan yangın rüzgarın etkisiyle yanındaki yapıya sıçradı. Yanan iki metruk bina itfaiye ekiplerinin bir saatlik çalışması sonucu söndürüldü.   Kısa sürede büyüyen yangın, rüzgarında etkisiyle yandaki bir başka metruk binaya sıçradı.  Yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangına 5 itfaiye aracı ile müdahale edildi.  Ekiplerin yangına müdahale ettiği sırada alevlerin arasında kalan bir kaplumbağa ekiplerce kurtarılırken, yangın, bir saatlik çalışması sonucu söndürüldü. Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Büyükçulcu’da olay yerine gelerek yangın hakkında bilgi aldı. Ekipler yangının çıkış nedenini araştırıyor.  
METRUK BİNA ALEV ALEV YANDI

Isparta’da Sülübey Mahallesi 3706. Sokaktaki metruk binada çıkan yangın rüzgarın etkisiyle yanındaki yapıya sıçradı. Yanan iki metruk bina itfaiye ekiplerinin bir saatlik çalışması sonucu söndürüldü.

 

Kısa sürede büyüyen yangın, rüzgarında etkisiyle yandaki bir başka metruk binaya sıçradı.  Yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangına 5 itfaiye aracı ile müdahale edildi.  Ekiplerin yangına müdahale ettiği sırada alevlerin arasında kalan bir kaplumbağa ekiplerce kurtarılırken, yangın, bir saatlik çalışması sonucu söndürüldü. Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Büyükçulcu’da olay yerine gelerek yangın hakkında bilgi aldı. Ekipler yangının çıkış nedenini araştırıyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.