Mesai arkadaşlarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur

GÜNDEM 27.01.2022 - 15:58, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1927+ kez okundu.
 

Mesai arkadaşlarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur

Mesai arkadaşlarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur
Isparta Belediyesinde çalışan 230 kadrolu işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi görüşmeleri sonuçlandı. Toplu iş sözleşmesi Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Cemal Kurt arasında imzalandı. Toplu iş sözleşmesi imza törenine sendika yönetim kurulu üyeleri ile başkan yardımcıları da katıldı. Toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin işçilerin mağdur olmayacağı bir şekilde sonuçlandırıldığını söyleyen Belediye-İş Sendikası Isparta Şube Başkanı Cemal Kurt, “Belediye başkanımız bize gayet anlayışlı davrandı, ortak noktada buluştuk. Toplu iş sözleşmesinin en iyisi masada bitendir. Bu konuda da başkanımıza teşekkür ediyorum. Ücret artışlarımız, açıklanmış olan enflasyon oranının üzerinde bir artışla gerçekleşti. Toplu iş sözleşmesinin Isparta Belediyemize, işçilerimize ve sendikamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Toplu iş sözleşmesinin 4.oturumunda görüşmelerin sonuçlandırıldığını dile getiren Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Ortak bir kararla işçilerimizin mağdur olmayacağı, mutlu olacağı bir oranda sözleşmemizi imzaladık. 4 oturumda sadece maaşlar değil, sosyal destekler de vardı onlar da detaylı bir şekilde görüşüldü. Personelimiz aldığı zamlarla rahat bir şekilde hayatını idame edebilecek mi? bunları istişare ederek bugüne geldik. Sendika Başkanı Sayın Cemal Kurt’un da belirttiği gibi enflasyonun üzerinde bir rakam vererek mesai arkadaşlarımızı memnun ettiğimizi düşünüyoruz. Sayın Başkan memnun olduğunu söyledi, tabi ki bu memnuniyetin çalışanlarımızdan kaynaklandığını da çok iyi biliyoruz. Çalışanlarımız memnunsa, işverenler olarak bizlerde memnunuz. Yapılan artışların mesai arkadaşlarımızı mutlu etmesi, bizlerinde mutluluğudur. Yüce Rabbim hepimize sağlıklı, huzurlu, başarılı hizmetler vermeyi bizlere nasip etsin” görüşlerinde bulundu.
Mesai arkadaşlarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur

Isparta Belediyesinde çalışan 230 kadrolu işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi görüşmeleri sonuçlandı. Toplu iş sözleşmesi Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Cemal Kurt arasında imzalandı. Toplu iş sözleşmesi imza törenine sendika yönetim kurulu üyeleri ile başkan yardımcıları da katıldı.

Toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin işçilerin mağdur olmayacağı bir şekilde sonuçlandırıldığını söyleyen Belediye-İş Sendikası Isparta Şube Başkanı Cemal Kurt, “Belediye başkanımız bize gayet anlayışlı davrandı, ortak noktada buluştuk. Toplu iş sözleşmesinin en iyisi masada bitendir. Bu konuda da başkanımıza teşekkür ediyorum. Ücret artışlarımız, açıklanmış olan enflasyon oranının üzerinde bir artışla gerçekleşti. Toplu iş sözleşmesinin Isparta Belediyemize, işçilerimize ve sendikamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Toplu iş sözleşmesinin 4.oturumunda görüşmelerin sonuçlandırıldığını dile getiren Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Ortak bir kararla işçilerimizin mağdur olmayacağı, mutlu olacağı bir oranda sözleşmemizi imzaladık. 4 oturumda sadece maaşlar değil, sosyal destekler de vardı onlar da detaylı bir şekilde görüşüldü. Personelimiz aldığı zamlarla rahat bir şekilde hayatını idame edebilecek mi? bunları istişare ederek bugüne geldik. Sendika Başkanı Sayın Cemal Kurt’un da belirttiği gibi enflasyonun üzerinde bir rakam vererek mesai arkadaşlarımızı memnun ettiğimizi düşünüyoruz. Sayın Başkan memnun olduğunu söyledi, tabi ki bu memnuniyetin çalışanlarımızdan kaynaklandığını da çok iyi biliyoruz. Çalışanlarımız memnunsa, işverenler olarak bizlerde memnunuz. Yapılan artışların mesai arkadaşlarımızı mutlu etmesi, bizlerinde mutluluğudur. Yüce Rabbim hepimize sağlıklı, huzurlu, başarılı hizmetler vermeyi bizlere nasip etsin” görüşlerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.