MERVE VE İLKE İLK ADIMI ATTI

YAŞAM 08.04.2019 - 00:11, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 7917+ kez okundu.
 

MERVE VE İLKE İLK ADIMI ATTI

MERVE VE İLKE İLK ADIMI ATTI
Isparta'nın tanınmış Avukatlarından Erol-Şefika Berber çiftinin kızı Merve ile Ali-Ayşe Menendiz çiftinin oğlu İlke yaşam boyu sürecek beraberliklerinin ilk adımını attılar. Önceki gün akşam Iyaş Park Düğün salonunda yapılan muhteşem nişan töreninde Çiceği burnundaki gençlerin nişan yüzüklerini ve nikahlarını Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen takarak gençlere uzun ömürler ve mutlu bir gelecek dileyerek beraberliklerinin bir ömür boyu sürmesini diledi. Nişan töreninde Berber ve Menendiz aileleri Nişan töreninde konuklarla tek, tek ilgilendiler. Evliliğe ilk adımını atarak beraberliklerini nişan yüzüklerini takarak taçlandıran Merve Berber ile İlke Menendiz çifti yaşam boyu sürecek bebarerliklerinin bu ilk gününde konukların ilgi odağı olurken adeta gözlerinin içi gülüyordu. Çiceği burnundaki genç çift Merve Berber ile İlke Menendiz bu mutlu günlerinde misafirlerle tek, tek ilgilenerek adeta ilgi odağı oldular. Berber ve Menendiz ailelerinin dünür olduğu bu mutlu günlerine başta Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen eşi Şadiye Başdeğirmen ve avukatlar, eş dost akrabaları ile birlikte çok sayıda davetli katıldı. Genç çifte çıktıkları evlilik yolunda güzelliklerin kendileriyle olması temennisinde bulunan Başkan Başdeğirmen, nişan kurdelesini kesti. Yüzüklerin takılmasının ardından eğlenceye devam eden davetliler ve misafirler genç çifti sahnede de yalnız bırakmadı. Bizde www.gul32.com ailesi olarak genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileriz.
MERVE VE İLKE İLK ADIMI ATTI

Isparta'nın tanınmış Avukatlarından Erol-Şefika Berber çiftinin kızı Merve ile Ali-Ayşe Menendiz çiftinin oğlu İlke yaşam boyu sürecek beraberliklerinin ilk adımını attılar.

Önceki gün akşam Iyaş Park Düğün salonunda yapılan muhteşem nişan töreninde Çiceği burnundaki gençlerin nişan yüzüklerini ve nikahlarını Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen takarak gençlere uzun ömürler ve mutlu bir gelecek dileyerek beraberliklerinin bir ömür boyu sürmesini diledi. Nişan töreninde Berber ve Menendiz aileleri Nişan töreninde konuklarla tek, tek ilgilendiler.

Evliliğe ilk adımını atarak beraberliklerini nişan yüzüklerini takarak taçlandıran Merve Berber ile İlke Menendiz çifti yaşam boyu sürecek bebarerliklerinin bu ilk gününde konukların ilgi odağı olurken adeta gözlerinin içi gülüyordu.


Çiceği burnundaki genç çift Merve Berber ile İlke Menendiz bu mutlu günlerinde misafirlerle tek, tek ilgilenerek adeta ilgi odağı oldular. Berber ve Menendiz ailelerinin dünür olduğu bu mutlu günlerine başta Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen eşi Şadiye Başdeğirmen ve avukatlar, eş dost akrabaları ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

Genç çifte çıktıkları evlilik yolunda güzelliklerin kendileriyle olması temennisinde bulunan Başkan Başdeğirmen, nişan kurdelesini kesti. Yüzüklerin takılmasının ardından eğlenceye devam eden davetliler ve misafirler genç çifti sahnede de yalnız bırakmadı. Bizde www.gul32.com ailesi olarak genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.