Melek Mosso konseri iptal edildi

GÜNDEM 25.05.2022 - 17:53, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1714+ kez okundu.
 

Melek Mosso konseri iptal edildi

Melek Mosso konseri iptal edildi
Isparta Belediyesi tarafından düzenlenen Gül Festivalinde kapsamında 3 Haziran 2022 Günü  Meydan AVM'de sahne alacak olan Melek Mosso konseri iptal edildi. Isparta’da Gül Festivalinde konser vermesi planlanan Melek Mosso için kamuoyunda çok sayıda tepki oluşmuştu. Geçmişte bir konserinde konuşmaları nedeniyle Melek Mosso’nun Isparta’ya gelmemesi için sosyal medyada çok sayıda paylaşım yapılmıştı.  
Melek Mosso konseri iptal edildi

Isparta Belediyesi tarafından düzenlenen Gül Festivalinde kapsamında 3 Haziran 2022 Günü  Meydan AVM'de sahne alacak olan Melek Mosso konseri iptal edildi.

Isparta’da Gül Festivalinde konser vermesi planlanan Melek Mosso için kamuoyunda çok sayıda tepki oluşmuştu. Geçmişte bir konserinde konuşmaları nedeniyle Melek Mosso’nun Isparta’ya gelmemesi için sosyal medyada çok sayıda paylaşım yapılmıştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.