Mecliste tüm konular komisyonlara havale edildi

GÜNDEM 03.12.2019 - 12:00, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1160+ kez okundu.
 

Mecliste tüm konular komisyonlara havale edildi

Mecliste tüm konular komisyonlara havale edildi
Isparta Belediye Meclisinin 9 maddelik gündeminin 5’i Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. Diğer 4 madde ise İmar, Tarife ve İsim Komisyonlarında.   Isparta Belediyesi, Belediye Meclisinin Aralık ayı olağan toplantıları bugün saat 14.00’de Belediye Meclis Salonunda başladı. Toplantıda 9 maddeden oluşan gündemin tamamı oylanarak görüşülmek üzere ilgili komisyonlara havale edildi.  BU AY PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU DAHA ÇOK ÇALIŞACAK Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü başkanlığında gerçekleştirilen bugünkü toplantıda; gündemin birinci, ikinci, üçüncü maddeleri Plan ve Bütçe Komisyonuna, dördüncü maddesi ise hem Plan ve Bütçe hem Tarife Komisyonuna havale edildi. Gündemin beşinci maddesi İsim Komisyonuna, altıncı, yedi, sekiz ve dokuzuncu maddeler ise İmar Komisyonuna havale edildi. KOMİSYONLAR RAPOR HAZIRLAYACAK Plan ve Bütçe Komisyonu, İmar Komisyonu, Tarife Komisyonu ve İsim Komisyonu Meclisin bugün yapılan Aralık ayı olağan toplantısında kendisine havale edilen konular hakkında Cuma güne kadar bir rapor hazırlayarak, Cuma günü yapılacak olan Aralık ayı son toplantısında meclise sunacaklar.  
Mecliste tüm konular komisyonlara havale edildi

Isparta Belediye Meclisinin 9 maddelik gündeminin 5’i Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. Diğer 4 madde ise İmar, Tarife ve İsim Komisyonlarında.
 
Isparta Belediyesi, Belediye Meclisinin Aralık ayı olağan toplantıları bugün saat 14.00’de Belediye Meclis Salonunda başladı. Toplantıda 9 maddeden oluşan gündemin tamamı oylanarak görüşülmek üzere ilgili komisyonlara havale edildi. 
BU AY PLAN VE BÜTÇE
KOMİSYONU DAHA ÇOK ÇALIŞACAK
Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü başkanlığında gerçekleştirilen bugünkü toplantıda; gündemin birinci, ikinci, üçüncü maddeleri Plan ve Bütçe Komisyonuna, dördüncü maddesi ise hem Plan ve Bütçe hem Tarife Komisyonuna havale edildi.
Gündemin beşinci maddesi İsim Komisyonuna, altıncı, yedi, sekiz ve dokuzuncu maddeler ise İmar Komisyonuna havale edildi.
KOMİSYONLAR
RAPOR HAZIRLAYACAK
Plan ve Bütçe Komisyonu, İmar Komisyonu, Tarife Komisyonu ve İsim Komisyonu Meclisin bugün yapılan Aralık ayı olağan toplantısında kendisine havale edilen konular hakkında Cuma güne kadar bir rapor hazırlayarak, Cuma günü yapılacak olan Aralık ayı son toplantısında meclise sunacaklar.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.