Meclis Yetkiyi Başkan’a Verdi

GÜNDEM 14.09.2020 - 22:26, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3176+ kez okundu.
 

Meclis Yetkiyi Başkan’a Verdi

Meclis Yetkiyi Başkan’a Verdi
Belediye Meclisi, mevcut yerini genişletmek isteyen Galericiler’in Galericiler Sitesine yeni işyerleri yapılması için Belediye ile Isparta Motorlu Kara Taşıtları Ticaret Merkezi Toplu İşyeri Kooperatifi arasında protokol yapılması konusunda Belediye Başkanlığı makamına yani Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e yetki verilmesine karar verdi. Belediye Meclisi’nin Eylül ayı olağan toplantıları geçtiğimiz Cuma günü sona erdi. Belediye Meclis salonunda saat 14.00’te Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı. GALERİCİLERİN O TALEBİ MECLİSTE GÖRÜŞÜLDÜ  Meclis gündeminin dördüncü maddesinde bulunan; Belediyemiz ile S.S. Isparta Motorlu Kara Taşıtları Ticaret Merkezi Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi arasında protokol yapılmasının görüşülmesi konusunda İmar Komisyonu tarafından hazırlanan rapor Komisyon Başkanı Mehmet Ören tarafından okundu. Söz konusu raporda; Komisyonumuzca yapılan incelemede 5393 Sayılı Belediye Kanununun 15. Maddesi (o) bendi gereğince Galericiler alanında Galericiler Sitesi Toplu İşyeri yapılması için yani Galericiler Sitesi alanına şehir içerisinde bulunan Oto Galerilerinin naklini hızlandırmak amacıyla S.S. Isparta Motorlu Kara Taşıtları Ticaret Merkezi Toplu İşyeri Kooperatifi ile Belediyemiz arasında protokol yapılmak üzere Belediye Başkanlığı makamına yetki verilmesi komisyonumuzca uygun bulunmuştur” denildi. OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen daha sonra söz konusu komisyon raporunu meclis üyelerinin onayına sundu ve rapor oy birliği ile kabul edilerek meclisten geçti.
Meclis Yetkiyi Başkan’a Verdi

Belediye Meclisi, mevcut yerini genişletmek isteyen Galericiler’in Galericiler Sitesine yeni işyerleri yapılması için Belediye ile Isparta Motorlu Kara Taşıtları Ticaret Merkezi Toplu İşyeri Kooperatifi arasında protokol yapılması konusunda Belediye Başkanlığı makamına yani Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e yetki verilmesine karar verdi.

Belediye Meclisi’nin Eylül ayı olağan toplantıları geçtiğimiz Cuma günü sona erdi. Belediye Meclis salonunda saat 14.00’te Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı.

GALERİCİLERİN O TALEBİ

MECLİSTE GÖRÜŞÜLDÜ 

Meclis gündeminin dördüncü maddesinde bulunan; Belediyemiz ile S.S. Isparta Motorlu Kara Taşıtları Ticaret Merkezi Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi arasında protokol yapılmasının görüşülmesi konusunda İmar Komisyonu tarafından hazırlanan rapor Komisyon Başkanı Mehmet Ören tarafından okundu. Söz konusu raporda; Komisyonumuzca yapılan incelemede 5393 Sayılı Belediye Kanununun 15. Maddesi (o) bendi gereğince Galericiler alanında Galericiler Sitesi Toplu İşyeri yapılması için yani Galericiler Sitesi alanına şehir içerisinde bulunan Oto Galerilerinin naklini hızlandırmak amacıyla S.S. Isparta Motorlu Kara Taşıtları Ticaret Merkezi Toplu İşyeri Kooperatifi ile Belediyemiz arasında protokol yapılmak üzere Belediye Başkanlığı makamına yetki verilmesi komisyonumuzca uygun bulunmuştur” denildi.

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen daha sonra söz konusu komisyon raporunu meclis üyelerinin onayına sundu ve rapor oy birliği ile kabul edilerek meclisten geçti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.