MECBUR KALMADIKÇA DIŞARIYA ÇIKMAYIN

05.02.2020 - 22:03, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2517+ kez okundu.
 

MECBUR KALMADIKÇA DIŞARIYA ÇIKMAYIN

MECBUR KALMADIKÇA DIŞARIYA ÇIKMAYIN
ISPARTA’da kuvvetli lodos ve yağışlı havanın etkisi altına girdi. Isparta'da bazı caddelerde ağaçları trafiği kilitledi.   Isparta'da bu sabah başlayan lodos ve fırtına hayatı felç etti. Çarşı merkezinde bazı dükkanların çatıları uçtu. Sac levhaları yollara düştü. Bazı ağaçlar kökünden söküldü. Yollar trafiğe kapandı. Çok sayıda araç hasar gördü. Öte yandan bir kamyonun üzerine ağaç devrildi. Lodos ve fırtına etkisini artırmaya devam ediyor. Mecbur kalmadıkça dışarıya çıkmayın.   
MECBUR KALMADIKÇA DIŞARIYA ÇIKMAYIN

ISPARTA’da kuvvetli lodos ve yağışlı havanın etkisi altına girdi. Isparta'da bazı caddelerde ağaçları trafiği kilitledi.  

Isparta'da bu sabah başlayan lodos ve fırtına hayatı felç etti. Çarşı merkezinde bazı dükkanların çatıları uçtu. Sac levhaları yollara düştü. Bazı ağaçlar kökünden söküldü. Yollar trafiğe kapandı. Çok sayıda araç hasar gördü. Öte yandan bir kamyonun üzerine ağaç devrildi. Lodos ve fırtına etkisini artırmaya devam ediyor. Mecbur kalmadıkça dışarıya çıkmayın. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.