LGS İçin Nüfus Müdürlükleri; Cumartesi Açık Olacak

GÜNDEM 18.06.2020 - 17:41, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1470+ kez okundu.
 

LGS İçin Nüfus Müdürlükleri; Cumartesi Açık Olacak

LGS İçin Nüfus Müdürlükleri; Cumartesi Açık Olacak
Nüfus ve Vatandaşlık İşler Genel Müdürlüğü LGS’de öğrencilerin mağdur olmaması için İl ve İlçe Müdürlüklerinin açık olacağını bildirdi.   Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada, başvurudan önce T.C. kimlik kartı bedellerinin PTT, anlaşmalı bankalar ya da interaktif vergi dairesine (https://vd.gb.gov.tr) adresinden yatırılması ve son altı ayda çekilmiş bir biyometrik fotoğraf ile müracaat etmeleri gerekmekte olduğu belirtilerek; Liselere Geçiş Sınavı (LGS) için tüm l ve ilçe nüfus müdürlüklerinin 20 Haziran Cumartesi günü 07.00 - 10.00 saatler arasında açık bulundurulacağını bildirdi.   Genel Müdürlükten yapılan açıklamada, öğrencilerin anne, baba, veli veya vasisiyle sosyal mesafe kuralına riayet etmek ve maske takmak kaydıyla sınava başvurulduğunu gösterir fotoğraflı belgeyle l veya ilçe nüfus müdürlüklerine randevusuz başvuruda bulunabileceği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi: “Öğrencilerimizin mağdur olmaması için başvurudan önce T.C. kimlik kartı bedellerinin PTT, anlaşmalı bankalar ya da interaktif vergi dairesi (https://vd.gb.gov.tr) adresinden yatırılması ve son altı ayda çekilmiş bir biyometrik fotoğraf le müracaat etmeler gerekmektedir.”
LGS İçin Nüfus Müdürlükleri; Cumartesi Açık Olacak

Nüfus ve Vatandaşlık İşler Genel Müdürlüğü LGS’de öğrencilerin mağdur olmaması için İl ve İlçe Müdürlüklerinin açık olacağını bildirdi.
 
Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada, başvurudan önce T.C. kimlik kartı bedellerinin PTT, anlaşmalı bankalar ya da interaktif vergi dairesine (https://vd.gb.gov.tr) adresinden yatırılması ve son altı ayda çekilmiş bir biyometrik fotoğraf ile müracaat etmeleri gerekmekte olduğu belirtilerek; Liselere Geçiş Sınavı (LGS) için tüm l ve ilçe nüfus müdürlüklerinin 20 Haziran Cumartesi günü 07.00 - 10.00 saatler arasında açık bulundurulacağını bildirdi.
 
Genel Müdürlükten yapılan açıklamada, öğrencilerin anne, baba, veli veya vasisiyle sosyal mesafe kuralına riayet etmek ve maske takmak kaydıyla sınava başvurulduğunu gösterir fotoğraflı belgeyle l veya ilçe nüfus müdürlüklerine randevusuz başvuruda bulunabileceği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi: “Öğrencilerimizin mağdur olmaması için başvurudan önce T.C. kimlik kartı bedellerinin PTT, anlaşmalı bankalar ya da interaktif vergi dairesi (https://vd.gb.gov.tr) adresinden yatırılması ve son altı ayda çekilmiş bir biyometrik fotoğraf le müracaat etmeler gerekmektedir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.