Kütüphanesiz okul kalmayacak

GÜNDEM 25.11.2021 - 11:00, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2477+ kez okundu.
 

Kütüphanesiz okul kalmayacak

Kütüphanesiz okul kalmayacak
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kütüphanesiz okul kalmayacak kampanyası kapsamında Isparta'da kütüphanesi olmayan okullar tespit edildi. Eğitimde fırsat eşitliliğinin sağlanması için kurulacak kütüphanelerin detaylarını Milli Eğitim İl Müdürü Erhan Baydur anlattı. Köy okulları dahil tüm okullarda kurulması planlanan kütüphanelerle, eğitimde fırsat eşitliliğinin sağlanması hedefleniyor.  Kütüphanesiz okul kalmayacak kampanyasının detayşarını anlatan Milli Eğitim İl Müdürü Erhan Baydur, kentte 203 okula yeni kütüphane yapılacağını söyledi.  Baydur,  “Milli Eğitim bakanımızın bizi vermiş olduğu talimatla ilimizde kütüphanesi olmayan tüm okulların detaylı bir şekilde tespitleri yapıldı bununla birlikte şuanda detaylı bir şekilde Türkiye çapında kütüphanesiz okul kalmayacak kampanyamız var bu çerçevede de ilimizde 203 tane okulumuzun zayıf yada hiç olmadığıyla ilgili tespitler yapılarak hızlı bir şekilde çalışmaları başlattık 15 gün içerisinde 13 tane kütüphanemizi hazır hale getirdik ve öğrencilerimizin hizmetine sunduk aralığın 15’ine kadar bunun büyük bir çoğunluğunun tamamlanmasına ve yılbaşı itibariyle de artık hiçbir kütüphanesiz okul kalmayacak şekilde alt yapı çalışmalarına devam ediyoruz. Bizlere Valiliğimiz, belediyelerimiz, sivil toplum örgütleri de destek veriyor şuan için hedefimiz yıl başı itibariyle tüm okullarımızın kütüphanesine kavuşmayı ve kitap zenginliğini de içerisinde sağlayarak 1 Ocak itibariyle de nasıl kitap okunacağıyla ilgili çeşitli projeleri hayata geçirerek öğrencilerimizin hizmetine sunmayı hedefliyoruz.” Şeklinde açıklamada bulundu
Kütüphanesiz okul kalmayacak

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kütüphanesiz okul kalmayacak kampanyası kapsamında Isparta'da kütüphanesi olmayan okullar tespit edildi. Eğitimde fırsat eşitliliğinin sağlanması için kurulacak kütüphanelerin detaylarını Milli Eğitim İl Müdürü Erhan Baydur anlattı.

Köy okulları dahil tüm okullarda kurulması planlanan kütüphanelerle, eğitimde fırsat eşitliliğinin sağlanması hedefleniyor.  Kütüphanesiz okul kalmayacak kampanyasının detayşarını anlatan Milli Eğitim İl Müdürü Erhan Baydur, kentte 203 okula yeni kütüphane yapılacağını söyledi.  Baydur,  “Milli Eğitim bakanımızın bizi vermiş olduğu talimatla ilimizde kütüphanesi olmayan tüm okulların detaylı bir şekilde tespitleri yapıldı bununla birlikte şuanda detaylı bir şekilde Türkiye çapında kütüphanesiz okul kalmayacak kampanyamız var bu çerçevede de ilimizde 203 tane okulumuzun zayıf yada hiç olmadığıyla ilgili tespitler yapılarak hızlı bir şekilde çalışmaları başlattık 15 gün içerisinde 13 tane kütüphanemizi hazır hale getirdik ve öğrencilerimizin hizmetine sunduk aralığın 15’ine kadar bunun büyük bir çoğunluğunun tamamlanmasına ve yılbaşı itibariyle de artık hiçbir kütüphanesiz okul kalmayacak şekilde alt yapı çalışmalarına devam ediyoruz. Bizlere Valiliğimiz, belediyelerimiz, sivil toplum örgütleri de destek veriyor şuan için hedefimiz yıl başı itibariyle tüm okullarımızın kütüphanesine kavuşmayı ve kitap zenginliğini de içerisinde sağlayarak 1 Ocak itibariyle de nasıl kitap okunacağıyla ilgili çeşitli projeleri hayata geçirerek öğrencilerimizin hizmetine sunmayı hedefliyoruz.” Şeklinde açıklamada bulundu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.