KURTLAR YAYLAYA İNDİ VE...

GÜNDEM 14.12.2015 - 11:45, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2557+ kez okundu.
 

KURTLAR YAYLAYA İNDİ VE...

KURTLAR YAYLAYA İNDİ VE...
Gelendost Yaka Köyünde Söbü ova yaylasına inen kurtlar 60koyunu telef etti. Telef edilen koyun sayısının bu kadar fazla olması nedeniyleköylüler bir tek kurt değil kurt sürüsünün yaylaya indiğini düşünüyor. Geçtiğimiz hafta Gelendost Yaka köy, Söbü ovadaki koyunsürüsüne kurtlar saldırdı. Sabah koyunlarına bakmak için sürünün yanına gidençoban koyunların dağılmış olduğunu 60 koyunun kurt saldırısı ile telefedildiğini gördü. Köylülere haber veren çoban, 60 koyunun telef edilmesinedeniyle, yayladaki koyunlara saldıranın tek bir kurt değil bir kurt sürüsüolabileceğini söyledi. GÜLSES  GAZETESİ 
KURTLAR YAYLAYA İNDİ VE...

Gelendost Yaka Köyünde Söbü ova yaylasına inen kurtlar 60koyunu telef etti. Telef edilen koyun sayısının bu kadar fazla olması nedeniyleköylüler bir tek kurt değil kurt sürüsünün yaylaya indiğini düşünüyor.

Geçtiğimiz hafta Gelendost Yaka köy, Söbü ovadaki koyunsürüsüne kurtlar saldırdı. Sabah koyunlarına bakmak için sürünün yanına gidençoban koyunların dağılmış olduğunu 60 koyunun kurt saldırısı ile telefedildiğini gördü. Köylülere haber veren çoban, 60 koyunun telef edilmesinedeniyle, yayladaki koyunlara saldıranın tek bir kurt değil bir kurt sürüsüolabileceğini söyledi.

GÜLSES  GAZETESİ 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.